Άκουσε το φετινό μονοθέσιο της McLaren να παίρνει για πρώτη φορά μπροστά

Σχετικά άρθρα

Η McLaren δημοσίευσε ένα video που μας δείχνει την πρώτη φορά που πήρε μπροστά ο κινητήρας της Mercedes του φετινού της μονοθεσίου, της McLaren MCL38. Η McLaren θα παρουσιάσει την MCL38 την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου διατηρώντας το οδηγικό της δίδυμο, αυτό των Lando Norris και Oscar Piastri.

Η βρετανική ομάδα έχει έχει προσλάβει δύο σημαντικούς μηχανικούς, τον David Sanchez, πρώην Head of Vehicle Concept και Head of Operations στον τομέα της αεροδυναμικής της Ferrari και τον Rob Marshall που αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή και του υπεύθυνου για τη μηχανική και τη σχεδίαση.

Ο Sanchez που ήταν υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των μονοθεσίων της Ferrari, των F1-75 και SF-23, βρισκόταν στο Maranello για περισσότερα από 10 χρόνια

Ο Sanchez ήταν ένα από τα βασικά πρόσωπα της εποχής της Ferrari υπό τον Mattia Binotto και πιστώθηκε ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιστροφή της ομάδας στις πρώτες θέσεις, καθώς μαζί με τον Simone Resta μετέτρεψαν την SF-70H σε ανταγωνιστικό μονοθέσιο που πάλευε για νίκες.

Ο Marshall αναλαμβάνει τη θέση του James Key και βρίσκεται στην τεχνική εκτελεστική ομάδα της F1, μαζί με τον Peter Prodromou και τον David Sanchez, με αναφορά απευθείας στον επικεφαλής της ομάδας Andrea Stella.

Θα υποστηριχθεί από τον Neil Houldey στον νεοσύστατο ρόλο του αναπληρωτή τεχνικού διευθυντή. Ο Marshall μετακόμισε στη McLaren μετά από 17 χρόνια με τη Red Bull, κατέχοντας -κυρίως- τη θέση του επικεφαλής μηχανικής, με τη McLaren να περιγράφει τον διορισμό του ως ένα από τα θεμελιώδη βήματα που έκανε η ομάδα για να υποστηρίξει το ταξίδι της προς το εμπρός μέρος του grid.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...