Η Kimera teasάρει τη νέα Evo38 Integrale, που θα είναι τετρακίνητη

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Νοέμβριο η Kimera Automobili ανακοίνωσε ότι το Evo37, ο σύγχρονος διάδοχος της Lancia 037, έκανε sold out, καθώς και τα 37 αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν έχουν βρει τους ιδιοκτήτες τους.

Παράλληλα, η ιταλική εταιρία έκανε γνωστό ότι ετοιμάζει δύο νέα μοντέλα, και σήμερα μαθαίνουμε ότι το πρώτο εξ αυτών θα είναι το Evo38 Integrale. Τα αποκαλυπτήρια του θα γίνουν στις 22 Φεβρουαρίου, πριν κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην έκθεση της Γενεύης, που ανοίγει τις πύλες της στις 26 του τρέχοντος μηνός.

Το Evo38 Integrale θα είναι τετρακίνητο, όταν το Evo37 είναι πισωκίνητο, και σύμφωνα με την Kimera, το νέο μοντέλο θα είναι η έκδοση της Lancia 037 που δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας, ενώ παράλληλα θα απαντά στην ερώτηση τι θα γινόταν αν; είχε βγει.

Η μηχανική διάταξη του μοντέλου θα είναι εμπνευσμένη από ένα πρωτότυπο της Lancia από τη δεκαετία του ’80 που ονομάζεται Mazinga, το οποίο δεν ξεπέρασε το στάδιο ανάπτυξης μετά την απόσυρση του 037 από τους αγώνες.

Από τις νέες teaser φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σήμερα, δείχνουν περισσότερα από ένα απλώς αναθεωρημένο αμάξωμα για το Evo38. Διακρίνονται τα φαρδύτερα φτερά και ενός πιο “άγριο” αεροδυναμικό κιτ, που θα φέρει βελτιώσεις στη ροή του αέρα, την κατανομή βάρους και την απαγωγή της θερμότητας, μαζί με αναθεωρημένη εργονομία στο εσωτερικό της καμπίνας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...