Aston Martin: Σε αναζήτηση CEO για τρίτη φορά σε 4 χρόνια

Σχετικά άρθρα

Η Aston Martin Lagonda βρίσκεται στην αναζήτηση διευθύνοντα συμβούλου, έχοντας ξεκινήσεις τις συνεντεύξεις με διάφορα στελέχη, καθώς η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον 77χρονο Amedeo Felisa.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος της Aston Martin, Lawrence Stroll, έχει επικοινωνήσει με νυν και πρώην επικεφαλής άλλων εταιριών πολυτελών αυτοκινήτων για το αν ενδιαφέρονται για τη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 64χρονος Stroll, επέλεξε τον Felisa για CEO τον Μάιο του 2022, αντικαθιστώντας το πρώην αφεντικό της Mercedes-AMG, Tobias Moers, ο οποίος έκανε λιγότερο από δύο χρόνια στην ίδια θέση. Ο προκάτοχός του, Andy Palmer, έφυγε λίγους μήνες αφότου ο Stroll έσωσε την Aston Martin τον Μάιο του 2020.

Ο επόμενος διευθύνων σύμβουλος της Aston Martin αντιμετωπίζει την πρόκληση της μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση, ενώ η εταιρία θα λανσάρει δύο νέα σπορ αυτοκίνητα, το Valhalla και μια ανανεωμένη έκδοση του DBX.

Η τιμή της μετοχής της εταιρείας υποχώρησε σήμερα έως και 4% στο χρηματιστήριο του Λονδίνο, με τη μετοχή έχει υποχωρήσει κατά 54% από τα τέλη Ιουλίου.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...

Η Aston Martin ανακαλεί 3.639 DBX

Η Aston Martin προχωρά στην ανάκληση 3.639 DBX για τρία διαφορετικά προβλήματα. Το πρόβλημα που επηρεάζει τα περισσότερα αυτοκίνητα, 2.902 συγκεκριμένα, έχει να κάνει...

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...