Ο Horner έστειλε φωτογραφίες σε μια υπάλληλο της Red Bull

Σχετικά άρθρα

Χθες έγινε γνωστή η είδηση πως ο Christian Horner ερευνάται από την αυστριακή ομάδα, μετά από καταγγελία για “απρεπή συμπεριφορά” που κατατέθηκε εις βάρος του από μια υπάλληλο της μητρικής εταιρίας.

Σύμφωνα με την γερμανική Bild, ο Βρετανός -παντρεμένος με την πρώην Spice Girl, Geri Halliwell- έστειλε φωτογραφίες στη συγκεκριμένη υπάλληλο, χωρίς να διευκρινίζεται το περιεχόμενο τους.

Ο Horner βρίσκεται στο τιμόνι της Red Bull Racing από το 2005 και οι φήμες θέλουν την μητρική Red Bull GmbH να του ζητά να παραιτηθεί οικειοθελώς. Ωστόσο, ο Βρετανός αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς και θα παραμείνει στον ρόλο του για όσο συνεχίζεται η έρευνα.

O Helmut Marko ρωτήθηκε για την υπόθεση, και το μόνο που είπε είναι πως “δεν θα σχολιάσει τίποτα γι’αυτό”.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και εάν οι ισχυρισμοί αποδειχθούν αληθινοί, τότε ο Horner θα αποτελέσει παρελθόν από την Red Bull Racing, με τον Jonathan Wheatley, αθλητικός διευθυντής της ομάδας, να είναι ο πιθανός προσωρινός αντικαταστάτης του.

Επιπλέον φήμες θέλουν πως τα συμβόλαια του Christian Horner και του Adrian Newey είναι “συνδεδεμένα και προστατεύουν ο ένας τον άλλον”, κάτι που σημαίνει πως εάν ο Horner αποχωρήσει από την Red Bull, τότε μπορεί να φύγει και ο Newey.

Κλείνοντας, ο Horner θα συναντηθεί με τους ανεξάρτητους νομικούς εκπροσώπους την ερχόμενη Παρασκευή για να συζητήσουν το θέμα, και που πιθανότατα θα κρίνει το μέλλον του στην αυστριακή ομάδα.

ΠηγήBild.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...