Τα αεροδυναμικά καπάκια των ζαντών του Tesla Cybertruck προκαλούν ζημιά στα ελαστικά

Σχετικά άρθρα

Η Tesla τοποθετεί στο Cybertruck αεροδυναμικά καλύμματα στις ζάντες, τα οποία εκτείνονται πέρα από τη ζάντα αλουμινίου και φτάνουν στο πλευρικό τοίχωμα των ελαστικών.

Με τα πρώτα Cybertruck να κυκλοφορούν εδώ και λίγους μήνες στους δρόμους των ΗΠΑ, ο βελτιωτικός οίκος T Sportline έχει αποκτήσει ένα και έχοντας διανύσει μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα με αυτό, διαπίστωσε πως τα καλύμματα αυτά, κατασκευασμένα από σκληρό πλαστικό, ξύνουν το πλευρικό τοίχωμα των ελαστικών.

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως αυτό το ελάττωμα δεν εντοπίστηκε από την Tesla κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης του μοντέλου, με τις αναφορές να θέλουν την Tesla να έχει σταματήσει να παραδίδει Cybertruck με αυτά τα καλύμματα και να εργάζεται στον επανασχεδιασμό τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...