Alonso: Δεν ήταν όνειρο του Hamilton πριν από 12 μήνες να οδηγήσει για την Ferrari

Σχετικά άρθρα

Ο Fernando Alonso δήλωσε πως εξεπλάγη από την απόφαση του Lewis Hamilton να πάει στη Ferrari το 2025, επειδή πίστευε ότι ο Βρετανός ήταν πιστός στη Mercedes.

Στην πραγματικότητα έκανα προπόνηση εκείνη τη μέρα, οπότε μου έλειπε όλο το άγχος από όλους, οπότε άργησα μια μέρα να λάβω τα νέα. Μάλλον ήταν έκπληξη, δεν θα πω ψέματα. Αλλά όχι λόγω της ίδιας της αλλαγής, είναι απλώς επειδή από έξω φαινόταν ότι ήταν πολύ συνδεδεμένος με τη Mercedes και πολύ πιστός σε αυτή.

Ήταν λίγο απροσδόκητο, αλλά δεν ξέρω τον λόγο πίσω από την απόφαση του. Δεν ξέρω τίποτα, οπότε πρέπει να ρωτήσετε αυτόν. Δεν έδωσα πολλή σημασία ούτε το σκέφτηκε ιδιαίτερα.

Ο Hamilton περιέγραψε την επικείμενη μετακόμισή του στο Μαρανέλλο ως “παιδικό όνειρο”, αλλά Alonso αμφισβητήσει τον ισχυρισμό του, λέγοντας:

Δεν ήταν το παιδικό του όνειρο πριν από 12 μήνες, έτσι; Ή και δύο μήνες πριν, υποθέτω, γιατί τότε ήταν διαφορετικό όνειρο. Ελπίζω να απολαύσει την εμπειρία, νομίζω ότι είναι μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα. Είναι πιο ιδιαίτερο όταν κερδίζεις με την Ferrari.

Αυτό είναι το θέμα – πρέπει να κερδίσεις. Είναι ήδη μερικά χρόνια που η Ferrari έχει ένα πολύ γρήγορο μονοθέσιο και παλεύει για μεγάλα πράγματα και ίσως ο Lewis να φέρει αυτό το επιπλέον για να παλέψει για το πρωτάθλημα.

Επειδή νομίζω, όπως είπα, νομίζω ότι το αυτοκίνητο είναι εκεί. Στο τέλος του περασμένου έτους, ακόμη και με ένα πολύ κυρίαρχο μονοθέσιο της Red Bull, η Ferrari ήταν ακόμα σε θέση να ανταποκρίνεται στους χρόνους γύρων και να είναι ταχύτερη από αυτούς [Red Bull] στις περισσότερες κατατακτήριες. Έτσι νομίζω ότι το αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι αρκετά γρήγορο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Εκτός Red Bull o Adrian Newey

Το πολυσυζητημένο διαζύγιο Red Bull-Adrian Newey είναι γεγονός, με την αυστριακή ομάδα να ανακοινώνει μόλις ότι ο 65χρονος Βρετανός μηχανικός και αξιότιμος σχεδιαστής της...

30 χρόνια χωρίς ε-Senna

30 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την "μαύρη" Πρωτομαγιά του 1994. Τότε που οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 2.17 μ.μ και στην πίστα της Ίμολα...