Δες τις διαφημίσεις του φετινού Super Bowl

Σχετικά άρθρα

Διεξήχθη χθες το βράδυ ο φετινός, 58ος τελικός του Αμερικάνικου football, γνωστός και ως Super Bowl. Πρόκειται για το ακριβότερο τηλεοπτικό πρόγραμμα του κόσμου, μιας και τα 30 δευτερόλεπτα τηλεοπτικής διαφήμισης πουλήθηκαν για 5,5 εκατ. δολάρια, μιας και θεωρείται το πρόγραμμα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στις Η.Π.Α.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ανάμεσα στις εταιρίες διαφημίστηκαν σε αυτό ήταν και πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες και ας δούμε όλες τις διαφημίσεις που προβλήθηκαν.

Για την ιστορία, νικητές του φετινού Super Bowl ήταν οι Kansas City Chiefs επικρατώντας με 25-22 των San Fransisco 49ers. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα για τους Kansas City Chiefs. Ο αγώνας διεξήχθη στο Λας Βέγκας και κρίθηκε στη παράταση, μιας και η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 19-19. Στους νικητές παίζει και ο Έλληνας Γιώργος Καρλαύτης, που πανηγύρισε τη νίκη με την ελληνική σημαία.

BMW

Kia

Volkswagen

Toyota

Kawasaki

Tesla “Full-Self Driving” από το The Dawn Project

Bud Light

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...