Ανακαλούνται 4.334 BMW Σειράς 3, Μ3, X5, X5 M, X6 και X6 M στην Ελλάδα λόγω των αερόσακων της Takata

Σχετικά άρθρα

1.441 BMW Σειράς 3 και Μ3 παραγωγής 2002 και 2.893 BMW X5, X5 M, X6 και X6 M παραγωγής από 1 Ιουνίου 2006 έως 25 Ιουνίου 2014, που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από της BMW Hellas, ανακαλούνται εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων της Takata.

Στις 1.441 BMW Σειράς 3 και λόγω γήρανσης του ενεργοποιητή, αν εκτίθεται σε συνθήκες υψηλής υγρασίας και μεγάλου εύρους διακυμάνσεων θερμοκρασίας επί μακράν χρονική περίοδο ετών, ενδέχεται να υπάρξει δυσλειτουργία στον αερόσακο συνοδηγού. Κάτι τέτοιο θα είχε ως συνέπεια την μη ενδεδειγμένη λειτουργία του αερόσακου σε περίπτωση ατυχήματος. Ως εκ τούτου κρίνεται σκόπιμη και απαραίτητη η διαδικασία αντικατάστασής του. Στις 2.893 BMW X5, X5 M, X6 και X6 M λόγω γήρανσης του ενεργοποιητή ενδέχεται να υπάρξει δυσλειτουργία στον αερόσακο οδηγού και συνοδηγού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των εμπλεκόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως, με προσωπική επιστολή, ώστε να προσέλθουν, στον πλησιέστερο συνεργάτη του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών οχημάτων BMW ανά την Ελλάδα, ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού, προκειμένου, και χωρίς καμίας οικονομική επιβάρυνση, να λάβουν χώρα οι δέουσες ενέργειες. Επιπλέον δύναται και ψηφιακά να διαχειριστούν το ραντεβού της επίσκεψής τους μέσω του συνδέσμου: https://www.bmw.gr/el/topics/offers-and-services/personal-services/service-anfrage.html.

Επισημαίνεται, πως ήδη έχει πραγματοποιηθεί/ολοκληρωθεί η διαδικασία αντικατάστασης του αερόσακου συνοδηγού, σε 963 αυτοκίνητα και του οδηγού σε 274 αυτοκίνητα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις, οι ιδιοκτήτες/κάτοχοι των οχημάτων, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το δίκτυο επίσημων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της BMW HELLAS AE, ή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 210 9118000 από 09.00 – 17.00 καθημερινά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...