Ανανέωση για το Nissan Juke

Σχετικά άρθρα

Η Nissan ανανεώνει το Juke με τις μεγαλύτερες αλλαγές του να εντοπίζονται στο εσωτερικό του. Εκεί υπάρχει νέα κεντρική κονσόλα, νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3″, νέα μεγαλύτερη οθόνη 12,3″ για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αλλά και νέο σύστημα πλοήγησης.

Η Nissan υποστηρίζει πως χρησιμοποιεί πλέον ποιοτικότερα υλικά, με το φινίρισμα να είναι πιο προσεγμένο από πριν, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να υποστηρίζει ασύρματο Android Auto/Apple CarPlay και να διαθέτει βελτιωμένο σύστημα αναγνώρισης φωνής. Το ντουλαπάκι του συνοδηγού έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα, με το κεντρικό υποβραχιόνιο να έχει νέο σχεδιασμό.

Το Juke είναι ξανά διαθέσιμο και σε κίτρινο χρώμα, όπως και στην N-Sport έκδοση. Το Juke προσφέρονταν σε κίτρινο χρώμα και στη πρώτη του γενιά, με την Nissan να το επαναφέρει μετά τη ζήτηση που είχε το χρώμα από τους πελάτες της.

Το αυτοκίνητο προσφέρεται με 2 κινητήρες, τον 1.000άρη DIG-T τρικύλινδρο κινητήρα απόδοσης 117 ίππων με 180 Nm ροπής και με έναν υβριδικό που συνδυάζει έναν ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο 1.600άρη κινητήρα απόδοσης 94 ίππων με 148 Nm ροπής και έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 49 ίππων με 205 Nm ροπής. Υπάρχει μπαταρία χωρητικότητας 1,2 kWh και γεννήτρια υψηλής τάσης 15 kW.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...