Παρόν στη παρουσίαση της RB20 ο Christian Horner παρά την έρευνα που συνεχίζει η Red Bull

Σχετικά άρθρα

Αύριο η Red Bull θα παρουσιάσει το φετινό της μονοθέσιο, με τον Christian Horner να δίνει το παρόν, εν μέσω της έρευνας που διεξάγει ως προς το πρόσωπό του η μητρική Red Bull, μετά από καταγγελία για “απρεπή συμπεριφορά”, κατηγορία που ο ίδιος αρνείται.

Ο Horner που φημολογείται πως έστειλε φωτογραφίες σε μια υπάλληλο της Red Bull, έδωσε χθες το παρόν στο Silverstone, κατά τη διάρκεια του shakedown της RB20, με τη παρουσίαση του μονοθεσίου να γίνεται στα κεντρικά γραφεία της Red Bull στο Milton Keynes.

Το αφεντικό της Red Bull Racing ανακρίθηκε την περασμένη Παρασκευή από ανεξάρτητο δικηγόρο στο Λονδίνο, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, με την έρευνα να συνεχίζεται.

Ο Horner παρότι του ζητήθηκε από την μητρική Red Bull GmbH να παραιτηθεί οικειοθελώς, ο ίδιος αρνούμενος κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς, παραμένει στη θέση του και εκτελεί τα καθήκοντά του ως διευθυντής της ομάδας και ως διευθύνων σύμβουλος της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...