H Continental περικόπτει 7.150 θέσεις εργασίας

Σχετικά άρθρα

Η Continental έκανε γνωστό ότι μειώνει περίπου 7.150 θέσεις από τον κλάδο των αυτοκινήτων της, μια μείωση που αντιπροσωπεύει περίπου το 3,6% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της.

Περίπου 1.750 θέσεις είναι από το τμήμα της έρευνας και ανάπτυξης, με τις υπόλοιπες 5.400 να αφορούν διοικητικούς ρόλους. Περίπου το 40% των μειώσεων θα επηρεάσει τους εργαζόμενους στη Γερμανία.

Η Continental θέλει να μειώσει τις δαπάνες για έρευνα και ανάπτυξη στο 9% των πωλήσεων έως το 2028, από το 12% που θα είναι φέτος.

Η γερμανική εταιρία επιδιώκει επίσης να συνενώσει διάφορες τοποθεσίες στη Γερμανία και αλλού, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών έρευνας και ανάπτυξης.

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Continental παρουσίασε λεπτομερώς τους στόχους για εξοικονόμηση περίπου 400 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως από το τρέχον έτος.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα φθείρουν γρηγορότερα τα ελαστικά τους

Οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων παρατηρούν πως τα ελαστικά τους φθείρονται γρηγορότερα συγκριτικά με τα ελαστικά σε αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης, σύμφωνα με πρόσφατη...

Δες πως συμπεριφέρεται ένα ελαστικό από μέσα

Κάποιος τοποθέτησε μια GoPro στο εσωτερικό μιας ζάντας για να δούμε πως συμπεριφέρεται ένα ελαστικό, όταν το αυτοκίνητο κινείται στον δρόμο. Μέσα στη ζάντα έχουν...

Έρευνα της Κομισιόν σε Pirelli, Continental, Michelin, Bridgestone, Goodyear και Nokian. Ύποπτες για καρτέλ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πραγματοποίησε σήμερα αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε εταιρείες ελαστικών σε διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά από υποψίες για ενδεχόμενη σύσταση καρτέλ ως...