Ο Horner παραδέχεται πιθανή φυγή του Verstappen: Κανείς δεν είναι μεγαλύτερος από την ομάδα

Σχετικά άρθρα

O Christian Horner παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι ο Max Verstappen, θα μπορούσε να φύγει από τη Red Bull, καθώς προειδοποίησε ότι κανένας δεν εναι μεγαλύτερος από την ομάδα, προσθέτοντας πως δεν θα στεκόταν εμπόδιο στον Verstappen αν ήθελε να φύγει, αλλά είπε ότι παραμένει βέβαιος ότι ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα συνεχίσει να είναι οδηγός της Red Bull το 2025.

Είναι σαν οτιδήποτε στη ζωή, δεν μπορείς να αναγκάσεις κάποιον να βρεθεί κάπου μόνο και μόνο εξαιτίας ενός χαρτιού. Αν κάποιος δεν θέλει να είναι σε αυτή την ομάδα, τότε ξέρετε, δεν θα αναγκάσουμε κάποιον παρά τη θέλησή του να είναι εδώ.

Αυτό ισχύει για όλους, από έναν χειριστή ενός μηχανήματος, μέχρι έναν σχεδιαστή ή κάποιον σε μια από τις λειτουργίες υποστήριξης της επιχείρησης. Το να συμμετέχεις σε μια ομάδα σαν αυτή συνεπάγεται δέσμευση και πάθος. Και ο Max το έχει αυτό, το έχουμε δει.

Είναι εδώ από τα 18 του χρόνια. Και δεν έχω καμία αμφιβολία για τη δέσμευσή του και το πάθος του στη συνέχεια. Αλλά ξέρετε, είναι σχεδόν έτσι. Κανένα άτομο δεν είναι μεγαλύτερο από την ομάδα. Αυτή η ομάδα αποτελείται από διάφορες οντότητες με περισσότερα από 1.400 άτομα. Ο καθένας έχει έναν ρόλο να παίξει, από τους πιο χαμηλά στους πιο υψηλά ιστάμενους.

Έχουμε ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο, έχουμε ένα κάθισμα διαθέσιμο για τον επόμενο χρόνο. Πιθανότατα έχω 16 οδηγούς που θέλουν απελπισμένα να είναι σε αυτό το αυτοκίνητο για την επόμενη χρονιά. Ο Checo [Sergio Perez] είναι πιο πιθανό να χάσει τη θέση του. Έχουμε μια ισχυρή σχέση με τον Max, κάνει υπέροχη δουλειά και η εστίασή μας είναι σε καλό δρόμο. Ακούμε ό,τι έχει να πει ο Max, αλλά η ομάδα θα παίρνει πάντα τις σωστές αποφάσεις για την ομάδα.

Ερωτηθείς εάν η σχέση του με τον Max Verstappen ήταν υπό πίεση, ο Horner είπε:

Είμαι απολύτως καλά με τον Max. Δουλεύει καλά μέσα στην ομάδα. Δεν υπάρχει ένταση, δεν υπάρχει άγχος. Μπορείτε να δείτε πόσο χαλαρός είναι γύρω από το γκαράζ με όλους στην ομάδα και αυτό μεταφράζεται στην απόδοσή του και στην πίστα. Επομένως, δεν βλέπουμε προβλήματα με τον Max. Προφανώς, γνωρίζω όλο αυτόν τον θόρυβο, αλλά δεν έχει αποσπάσει την προσοχή της ομάδας από τη δουλειά, και τώρα προφανώς είμαστε μία ομάδα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...