H Maruti Suzuki ετοιμάζει ηλεκτρικό πολυμορφικό

Σχετικά άρθρα

H Maruti Suzuki εργάζεται για την επέκταση της γκάμας της, έχοντας στα σκαριά έως και οκτώ ολοκαίνουργια μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων τριών αμιγώς ηλεκτρικών. Ένα από αυτά θα είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό πολυμορφικό (MPV), το οποίο έχει κωδική ονομασία YMC.

Η “skateboard” πλατφόρμα που αναπτύσσουν από κοινού η Maruti Suzuki και η Toyota για την έκδοση παραγωγής του eVX (SUV) θα μπορεί να φιλοξενήσει πολλά στυλ αμαξώματος, με το νέο MPV να είναι ένα εξ αυτών. Η πλατφόρμα θα βασίζεται σε ειδικά διαμορφωμένη έκδοση της 27PL, με το αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην Ινδία περίπου ενάμιση χρόνο μετά το eVX, ήτοι μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2026.

Το νέο μοντέλο της Maruti Suzuki θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό MPV και το έκτο μοντέλο με τρεις σειρές καθισμάτων της μάρκας, μετά τα Ertiga, XL6, Invicto, το επερχόμενο επταθέσιο SUV βασισμένο στο Grand Vitara και το υβριδικό MPV που βασίζεται στη Suzuki Spacia.

Ακόμα δεν είναι γνωστά πολλά για το επερχόμενο ηλεκτρικό MPV, αλλά λογικά θα μοιράζεται τις μπαταρίας του eVX -πιθανώς τόσο αυτή των 40 kWh όσο και των 60 kWh, τον ηλεκτροκινητήρα και άλλα εξαρτήματα του συστήματος μετάδοσης κίνησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...