Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Σχετικά άρθρα

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει 8 βαθμούς, την ώρα που ο teammate του George Russell με 18 πόντους είναι στην 7η θέση.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής που εγκατέλειψε στο GP της Αυστραλίας εξαιτίας προβλήματος στην μονάδα ισχύος του μονοθεσίου του, είπε:

Αυτό είναι το χειρότερο ξεκίνημα της σεζόν που είχα ποτέ. Είναι χειρότερο από το 2009 νομίζω. Περιέργως, νιώθω πολύ καλά. Νομίζω ότι προσπαθώ να κρατήσω τα πράγματα σε προοπτική, ξέρεις. Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο, είμαι πραγματικά ευγνώμων και απόλαυσα πραγματικά τον χρόνο μου εδώ στην Αυστραλία.

Ακόμα απολαμβάνω τη συνεργασία με την ομάδα, φυσικά θα ήθελα να παλεύω για νίκες και να τελειώνω τους αγώνες. Δεν είναι ποτέ υπέροχο το συναίσθημα να εγκαταλείπεις και δεν έχει κάνει ούτε τον μισό αγώνα, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι θα παλέψουμε να διορθώσουμε την κατάσταση.

Νομίζω ότι για όλους στην ομάδα, όταν γίνεται τόση δουλειά όλο το χειμώνα από όλους, μπαίνεις στη σεζόν ενθουσιασμένος, με κίνητρο και ώθηση και μετά έχεις τη νοοτροπία ότι θα παλέψεις για νίκες. Και τότε προφανώς δεν ισχύει αυτό. Και τότε είσαι σαν να λες; Εντάξει, ίσως μπορούμε να είμαστε δεύτεροι ή τρίτοι. Και συνειδητοποιείς πως δεν είσαι ούτε εκεί και πέφτεις λίγο πιο κάτω. Είναι πρόκληση. 

Συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τα πάντα. Απογοητεύεσαι επειδή δεν έχεις τον έλεγχο. Δεν είμαι χαρούμενος. Αλλά αύριο θα έχω μια υπέροχη μέρα.

Αλλά συνεχίζω να εμπνέομαι από τους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί. Συνεχίζουν να κάνουν την προσπάθεια τους και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...