F1: Η Honda ανοίγει νέα βάση για τα power units, πριν τη συνεργασία με την Aston Martin

Σχετικά άρθρα

Η Honda ανακοίνωσε ότι ανοίγει μια νέα βάση στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία θα πραγματοποιεί κυρίως τη συντήρηση των power units της Formula 1 μετά τους αγώνες, όταν θα ξεκινήσει η συνεργασία της με την Aston Martin F1 από το 2026, που θα σηματοδοτήσει την επίσημη επιστροφή της στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αυτή θα είναι η ευρωπαϊκή βάση για τα logistics, καθώς θα προμηθεύει τις μονάδες ισχύος στην Aston Martin σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς που θα τεθούν σε ισχύ σε δύο χρόνια από σήμερα.

Το HRC UK θα αρχίσει να προσλαμβάνει μηχανικούς, τεχνικούς και άλλα μέλη αυτήν την άνοιξη και θα ηγηθεί ο πρόεδρος του HRC, Koji Watanabe, ο οποίος εντάχθηκε στη Honda το 1987.

Ταυτόχρονα, η HRC USA θα συνεχίσει να συμβάλλει στην ανάπτυξη του νέου power unit και θα ενσωματώσει προσωπικό στην Aston Martin καθώς το αμερικάνικο παράρτημα εντείνει τη συμμετοχή του στα παγκόσμια προγράμματα της εταιρείας.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Η Aston Martin με κινητήρες Honda από το 2026

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...