Verstappen: Περίεργο εάν η Red Bull υπογράψει με τον 42χρονο Alonso

Σχετικά άρθρα

Με το συμβόλαιο του Sergio Perez να λήγει φέτος και με το όνομα του Fernando Alonso να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά που ακούγονται πως θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Μεξικάνο στην Red Bull, ο Max Verstappen πιστεύει ότι θα ήταν “περίεργο” εάν η Red Bull υπογράψει με τον Fernando Alonso λόγω της ηλικίας του.

Όπως είπε ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής:

Δεν με νοιάζει ποιος κάθεται δίπλα μου. Το είπα και στην ομάδα. Πάντα πιστεύω στον εαυτό μου και κατά τη γνώμη μου είμαι το αφεντικό όλων. Αλλά αν με ρωτάτε, θα μου φαινόταν περίεργο να υπογράψω με έναν 42χρονο οδηγό. Η Red Bull είχε πάντα την παράδοση να εκπαιδεύει η ίδια νεαρούς οδηγούς. Η υπογραφή του Sergio Perez ήταν μια απόκλιση από αυτή την τάση, πόσο αν συμβεί ξανά με έναν 42χρονο οδηγό.

Μπορώ να τα πάω καλά με τον Fernando, δεν είναι αυτό. Αλλά κοιτάζω και το μέλλον της ομάδας. Τελικά εξαρτάται από αυτούς [τους ανθρώπους της ομάδας] να καθορίσουν ποιος οδηγεί που.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...