Wolff για Masi. Είναι ένας παθολογικά εγωμανής άσχετος που ζει στην άλλη άκρη της γης και κανείς δεν ενδιαφέρεται γι’αυτόν

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει περίπου 2,5 χρόνια από το GP του Άμπου Ντάμπι του 2021 όπου οι αποφάσεις του τότε διευθυντή αγώνα της Formula 1, Michael Masi, είχαν ως αποτέλεσμα ο Max Verstappen να πανυγηρίζει την κατάκτηση του πρώτου του πρωταθλήματος στην Formula 1, στερώντας από τον Lewis Hamilton τον 8ο παγκόσμιο τίτλο του.

Με τον Hamilton να δηλώνει ξεκάθαρα πως του έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2021, ο Toto Wolff χαρακτήρισε τον Masi ως έναν “παθολογικά εγωμανή άσχετο”. Όπως είπε ο Wolff sε μια συνέντευξη που έδωσε για το βιβλίο The Formula:

Όταν οι σκέψεις μου πηγαίνουν σε εκείνον τον αγώνα, πάντα καταλήγω πως είναι τόσο άδικο αυτό που συνέβη με τον Lewis και την ομάδα εκείνη την ημέρα, που ένα άτομο που παραβίασε τους κανόνες ουσιαστικά το άφησε να συμβεί.

Αν και είναι εντελώς άσχετος, ζει στην άλλη άκρη του κόσμου και κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτόν. Ήταν πραγματικά ένας ολοκληρωτικός, παθολογικός εγωμανής.

Είναι το δράμα και η δόξα, που κάνουν το άθλημα τόσο συναρπαστικό. Όλοι είδαν το δράμα ενός άξιου οκτώ φορές παγκόσμιου πρωταθλητή που του έκλεψαν τον τίτλο. Θα προτιμούσα να είχε τελειώσει αντίστροφα, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αυτό είναι πλέον ένα κομμάτι της ιστορίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα