Marko: Μας ενδιαφέρει ο Carlos Sainz αλλά δεν έχουμε τα χρήματα της Audi

Σχετικά άρθρα

Οι φήμες θέλουν τον Carlos Sainz να έχει υπογράψει με την Mercedes, αλλά μέχρι σήμερα η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί και ο Helmut Marko από τη Σαγκάη δήλωσε πως η Red Bull έχει επικοινωνία με τον Carlos Sainz για μια πιθανή συνεργασία το 2025, αλλά αποκάλυψε ότι η ομάδα δεν μπορεί να “φτάσει την επικερδή προσφορά” της Audi.

Μιλάμε μαζί του, κάνει την καλύτερη του σεζόν στη Formula 1, αλλά έχει μια πολύ προσοδοφόρα προσφορά από την Audi και δεν μπορούμε να την αντέξουμε ή να την κερδίσουμε. Τον θυμόμαστε από την εποχή του στην Toro Rosso όταν οδήγησε δίπλα στον Max. Ωστόσο, τον πλήγωσε πολύ που στη Red Bull επιλέξαμε τον Verstappen και όχι αυτόν.

Ο Marko πρόσθεσε πως για την ώρα ο Perez έχει τις περισσότερες πιθανότητες να συνεχίσει στη Red Bull, μιας και έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Checo αυτή τη στιγμή κάνει την καλύτερη του σεζόν από τότε που είναι μαζί μας. Αν μπορέσει να συνεχίσει αυτές τις επιδόσεις, ειδικά να έχει επιδόσεις σαν τις κατατακτήριες στην Ιαπωνία, τότε είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή για τη Red Bull το 2025. Είναι ομαδικός παίκτης και τώρα έχει συνειδητοποιήσει ότι η ριζοσπαστική προσέγγισή του όσον αφορά το στήσιμο πέρυσι ήταν λάθος. Τώρα έχει μια ρύθμιση πολύ πιο παρόμοια με του Max.

Η Red Bull συνεχίζει να ενδιαφέρεται για το δίδυμο της McLaren, Lando Norris και Oscar Piastri, παρότι και οι δύο έχουν συμβόλαιο με την McLaren.

Ο Norris έχει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2026, επομένως δεν αποτελεί επιλογή βραχυπρόθεσμα, ούτε ο Oscar Piastri. Αλλά και οι δύο οδηγοί είναι σίγουρα ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους μας στο μέλλον.

Είναι πιθανό η Red Bull να πρέπει να βγει έξω από την ομάδα των οδηγών της στο μέλλον με τον Marko να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει “επόμενος Verstappen”.

Δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά Verstappen, τουλάχιστον δεν το βλέπω αυτή τη στιγμή. Αλλά πάντα ασχολούμαστε με νέους οδηγούς. Ο Isack Hadjar, για παράδειγμα, ήταν απλώς άτυχος στη Formula 2 πρόσφατα, διαφορετικά θα οδηγούσε το πρωτάθλημα.

Ο Carlos Sainz από τη μεριά του είπε πως “οι καλές επιλογές είναι ακόμα ανοιχτές”.

Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να αποφασίσει ο καθένας και να πάρει τις αποφάσεις του, αλλά οι καλές επιλογές είναι ακόμα ανοιχτές. Δεν υπήρξε καμία πρόοδος τις τελευταίες δύο εβδομάδες, επομένως δεν υπάρχει κάτι για να σας ενημερώσω.

Προφανώς, όσο πιο γρήγορα φτάσεις σε ένα σημείο – όσο πιο γρήγορα εξελιχθούν όλα – τόσο το καλύτερο γιατί, ταυτόχρονα, δεν επηρεάζει την απόδοσή μου φέτος, αλλά όσο νωρίτερα βγάλεις από το μυαλό σου αυτή την κατάσταση, τόσο το καλύτερο. Αλλά απαιτεί χρόνο και χρειάζεται λήψη αποφάσεων, οπότε τώρα είναι καιρός να το αφήσουμε να συμβεί και να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Πρέπει να εξετάσω όλες τις επιλογές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το ειδικό livery της Ferrari για το GP του Μαϊάμι

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ferrari ανακοίνωσε μια πολύ σημαντική συνεργασία με την Hewlett Packard, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν πολυετή συμφωνία, με την...

Επίσημο: Εκτός Red Bull o Adrian Newey

Το πολυσυζητημένο διαζύγιο Red Bull-Adrian Newey είναι γεγονός, με την αυστριακή ομάδα να ανακοινώνει μόλις ότι ο 65χρονος Βρετανός μηχανικός και αξιότιμος σχεδιαστής της...