Και ενώ ακόμα δεν είναι τίποτα βέβαιο για το μέλλον του Valtteri Bottas στην Formula 1, ο ταλαντούχος Φιλανδός οδηγός παρέλαβε πρόσφατα το νέο του απόκτημα. Ο λόγος για την εκπληκτική και εξαιρετικά σπάνια Alfa Romeo 33 Stradale, με τον Bottas να είναι ένας από τους 33 παθιασμένους ιδιοκτήτες του ιταλικού supercar.
Ο Valtteri πρόσφατα οδήγησε στο Balocco το “00” πρωτότυπο του μοντέλου, και συνεργάστηκε με τους μηχανικούς και σχεδιαστές της Alfa Romeo για τις τελευταίες ρυθμίσεις, βοηθώντας σημαντικά στην εξέλιξη του αυτοκινήτου, δίνοντας τα πολύτιμα σχόλιά του για την επίτευξη της τέλειας φόρμουλας για οδηγική απόλαυση.

Στο παραπάνω video έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τον ήχο της 33 Stradale στην πίστα από τη φωνή και την απόδοση ενός Alfista και επαγγελματία οδηγού, όπως είναι ο Valtteri Bottas.
Ο 35χρονος Φιλανδός είναι ένθερμος petrolhead, καθώς -μεταξύ άλλων- έχει στο γκαράζ του μια Alfa Romeo Giulia GTAm και μια Mercedes-AMG One.
