Focus RS, Civic Type R και M140i κοντράρονται μέσα σε πίστα

Σχετικά άρθρα

civic-tyre-r-vs-focus-rs-vs-m140i

Ford Focus RS, Honda Civic Type R και BMW M140i: τρία πολύ δυνατά hatchback που έχουν πολλά να χωρίσουν. Ένα από αυτά είναι η ταχύτητα μέσα στην πίστα, αλλά και στην ευθεία, γι’ αυτό και το Car Throttle πήρε και τα τρία για να διαπιστώσει ποιο είναι το ταχύτερο στην ευθεία και την πίστα.

Το Focus RS φορά έναν 4κύλινδρο turbo EcoBoost κινητήρα, 2,3 λίτρων, με την απόδοσή του να φτάνει τα 350 άλογα και τα 440 N·m ροπής, όταν το βάρος είναι 1.600 κιλά. Η M140i έχει κάτω από καπό έναν twin-turbo I6 κινητήρα, 3,0 λίτρων, βγάζοντας δύναμη 340 αλόγων και 500 N·m ροπής, ζυγίζοντας 1.520 κιλά. Τέλος, το Civic Type R παίρνει δύναμη από έναν turbo 2λιτρο κινητήρα, αποδίδοντας 310 άλογα και 400 N·m ροπής, με το βάρος να είναι 1.378 κιλά.

Το Focus RS έχει κίνηση σε όλους τους τροχούς, το Civic Type R μόνο στον εμπρός άξονα και η M140i μόνο στον πίσω άξονα. Η δοκιμές διεξάγονται σε βρεγμένη πίστα, συνεπώς αυτό ίσως παίξει τον ρόλο του.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...