Νέα πρωτοποριακά kerbs στην πίστα της Βαρκελώνης

Σχετικά άρθρα

Μαζί με τις δοκιμές που ξεκινούν αύριο, οι υπεύθυνοι της πίστας θα έχουν της ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα kerbs που έχουν τοποθετηθεί. Τι θα έχουν αυτά; Θα είναι πιο ψηλά με στόχο την μείωση ταχύτητας και την αποτροπή των οδηγών να “κόβουν” στροφές και κυρίως την στροφή 8 της πίστας.

Το αφεντικό της πίστας, Salvador Servia, είπε ότι τα νέα kerbs θα είναι μοναδικά στον κόσμο και ότι έχουν πάρει την έγκριση της FIA. Ο Servia δήλωσε:

Σε στροφές όπως αυτή (για την στροφή 8 της πίστας) οι οδηγοί βρίσκουν καλύτερο το να περνάνε από το χορτάρι και όχι από την πίστα. Έτσι βάζουμε τα kerbs αυτά, τα οποία όμως μπορεί να αφαιρεθούν για τους αγώνες μοτοσυκλέτας.

Δεν έγινε γνωστό όμως αν αυτά τα kerbs θα υπάρχουν και στον επίσημο αγώνα. Επίσης, η Pirelli θα έχει μαζί της τροποποιημένες εκδόσεις της μαλακής και της πολύ μαλακής γόμας.

[Πηγή: motorsport | Photo copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποζημίωση 200.000 ευρώ στην οικογένεια του Michael Schumacher για την ψεύτικη συνέντευξη περιοδικού

Αποζημίωση ύψους 200.000 ευρώ κέρδισε η οικογένεια του Michael Schumacher από γερμανικό περιοδικό, για την "αποκλειστική συνέντευξη" του θρύλου της F1, βασισμένη σε απαντήσεις...

Ο Pat Symonds σύμβουλος της Andretti για να μπει στην F1

Μετά από 7 χρόνια ως επικεφαλής τεχνικός διευθυντής της F1, διαδραματίζοντας κρίσιμο ρόλο στην εγγραφή των τεχνικών κανονισμών της F1 για το 2022 και...