1.030.000 χλμ με μια Mercedes E-Class στην Ελλάδα

,
78
8261

Αν τα πιστεύεις ότι τα 800.000 χλμ με μια Mercedes G-Class είναι πολλά, τότε ίσως σε εκπλήξει το γεγονός ότι στην Ελλάδα, μια Mercedes E-Class 270 CDI έχει διανύσει ήδη 1.030.000 χλμ και συνεχίζει. Ο ιδιοκτήτης της είναι ο Γιώργος Βασιλάκης και το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται ως ταξί.

Το κοντέρ έχει σταματήσει στα 999.999 χλμ και έχει αγοραστεί το 2003. Μέχρι και σήμερα φορά τον ίδιο εργοστασιακό κινητήρα, σασμάν και διαφορικό που φορούσε όταν βγήκε από το εργοστάσιο και εκτός από τα προβλεπόμενα service, δεν έχει βγάλει κάποιο μηχανικό πρόβλημα. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αλλάξει μόνο ένα σετ συμπλέκτη, ένα intercooler, μια τουρμπίνα και τα μπεκ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο, τόσο για τις λεπτομέρειες όσο και για τις φωτογραφίες.

Το Autoblog.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα εριστικά και υβριστικά σχόλια που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται, όπως ορίζουν οι όροι χρήσης.