Έρευνα θα διεξάγει η FIA για το ατύχημα του Alonso

Σχετικά άρθρα

Alonso

Μόλις μερικές ώρες εκτός νοσοκομείου βρίσκεται ο Fernando Alonso. Η McLaren έχει δώσει της δική της εξήγηση για το συμβάν, λέγοντας πως οι άνεμοι αποσταθεροποίησαν την MP4-30 με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στον τοίχο. Φυσικά, αυτό δεν έχει πείσει τους περισσότερους οπαδούς, εν μέσω φημών που κάνουν λόγο για ηλεκτρικό «χτύπημα» ή ακόμα και για αναθυμιάσεις που μπορεί να προκάλεσαν λιποθυμία στον Ισπανό.

Προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, η FIA ξεκινά έρευνα, σε συνεργασία φυσικά με τη McLaren. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα προσπαθήσει να έχει όσο το δυνατό περισσότερα εργαλεία για την έρευνα, ακόμα κι ένα video χαμηλής ποιότητας που δείχνει τον Ferni να προσπαθεί να ελέγξει το μονοθέσιό του.

Παρά τα όσα ισχυρίζεται η McLaren, ο φωτογράφος Jordi Vidal φροντίζει να τη διαψεύσει, λέγοντας ότι στην περιοχή δεν υπήρχαν τόσο ισχυροί άνεμοι ώστε να αποσταθεροποιήσουν ένα μονοθέσιο της Formula 1, αλλά και ο ίδιος είπε ότι ο Alonso κινούνται με όχι μεγάλη ταχύτητα, δηλαδή κάπου στα 150 χλμ/ώρα, όπως δήλωσε και ο Sebastian Vettel.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η RB17, το hypercar της Red Bull, θα αποκαλυφθεί στο Goodwood

H Red Bull Advanced Technologies, θυγατρική της αυστριακής εταιρίας, ετοιμάζει ένα επικό hypercar, το οποίο θα ονομαστεί RB17. Η RB17 θα φέρει τη σχεδιαστική...

Η Ferrari δοκίμασε νέους θόλους στους τροχούς στο Fiorano

Η ομάδα της Ferrari δοκίμασε σήμερα ένα νέο, πιο επιθετικό προστατευτικό σύστημα για το σπρέι νερού στη βρεγμένη πίστα του Fiorano, μετά την αποτυχημένη...