Alfa Romeo MiTo Racer από €15.280

Σχετικά άρθρα

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Alfa Romeo, ανακοίνωσε πως η MiTo Racer που είδαμε τον περασμένο Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης είναι πλέον διαθέσιμη στην Ελλάδα με αρχική τιμή τις 15.280 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται προωθητική ενέργεια και όφελος απόσυρσης).

Η MiTo Racer προσφέρεται στην πιο προσιτή έκδοσή της με τον 1.400αρη κινητήρα των 78 ίππων, με τον 1.4 MultiAir των 140 ίππων με το αυτόματο κιβώτιο Alfa TCT, και με τον diesel 1.3 JTDM-2 των 85 ίππων. Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο σε 8 εξωτερικά χρώματα, ανάμεσά τους και ένα νέο λευκό, φορά νέες καφέ ζάντες 17″, φουσκωμένα φτερά, καρό οροφή, καφέ καθρέπτες, χρωμιομένες λαβές, χρωμιομένα εμπρός και πίσω πλαίσια των φώτων, αεροτομή, χρωμιομένες απολήξεις εξατμίσεων και πίσω σπορ προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα γκρι/καφέ δερμάτινα καθίσματα με καφέ ραφές και το λογότυπο της Alfa Romeo στα εμπρός προσκέφαλα, η μαύρη οροφή, το σπορ τιμόνι με χειριστήρια, τα νέα πατάκια και το σύστημα Uconnect με οθόνη αφής 5″ με χειριστήρια στο τιμόνι. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων VDC/ASR/MSR/Hill Holder, 7 αερόσακοι, Alfa DNA (εκτός από την 1,4 78 HP), κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες, προβολείς ομίχλης και σύστημα Start & Stop.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...