Vettel: Η Red Bull πλησίασε πολύ τη Mercedes

Σχετικά άρθρα

Red Bull Racing

Από την πρώτη στιγμή φρόντισε η Red Bull Racing να δείξει την ταχύτητά της στην πίστα της Ουγγαρίας. Η χάραξη ευνοεί την RB11, αφού θυμίζει το Μονακό -το καλύτερο GP έως τώρα για την αυστριακή ομάδα- και ο Daniel Ricciardo ήταν το μεγαλύτερο φαβορί για την τρίτη θέση, πίσω από τις ασυναγώνιστες Mercedes.

Αυτός που θα ξεκινήσει τελικά τον αγώνα από την τρίτη θέση είναι ο Sebastian Vettel, που χθες είχε εξαιρετική απόδοση και κατάφερε να κερδίσει τον πρώην team-mate του. Παρ’ όλα αυτά, βλέπει ότι η Red Bull έχει μειώσει σημαντικά τη διαφορά από τη Mercedes, ωστόσο τονίζει ότι η πρώην του ομάδα είναι ακόμα πίσω από τη Ferrari.

Νομίζω ότι η Red Bull έχει κάνει ένα βήμα πιο κοντά στη Mercedes, αν σκεφτείτε ότι είναι μπροστά. Έτσι, αν κοιτάξεις τη διαφορά που είχαν και τη διαφορά που έχουν τώρα, είναι πολύ πιο κοντά. Ήταν αρκετά εμφανές ήδη από το Silverstone, έτσι περιμέναμε να έχουν κι εδώ ένα δυνατό Σαββατοκύριακο.

GP UNGHERIA F1/2015

Περιμένω να είναι δυνατοί, αλλά καταφέραμε να τους κερδίσουμε, κάτι που δείχνει ότι είμαστε ταχύτεροι. Προφανώς, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την Παρασκευή, επειδή δεν ήταν καλή μέρα για ‘μάς. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να γίνει μια καλή σύγκριση στον αγώνα και να μπορέσουμε να είμαστε μπροστά.

Ο Ricciardo παραδέχεται πως η Ferrari τελικά εμφανίστηκε λίγο ταχύτερη, όμως πιστεύει ότι ο αγώνας ίσως να είναι μια διαφορετική υπόθεση και η 4η θέση που ξεκινά ενδέχεται να αποδειχτεί… γούρικη όπως και πέρυσι, όταν και είχε κερδίσει τον αγώνα.

Daniel Ricciardo

Η πίστα μάς βοήθησε. Πραγματικά νιώθω ότι οι αναβαθμίσεις παίρνουν περισσότερη ζωή τώρα, χρησιμοποιώντας τη μέγιστη κάθετη δύναμη. Η πίστα είναι δύναμη για ‘μάς και νομίζω πως τώρα έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Μπορούσα να πιέσω περισσότερο και αυτό δείχνει σημάδια προόδου.

Μπορούμε να ανταγωνιστούμε τη Ferrari. Ήμουν 4ος στις κατατακτήριες πέρυσι και τελικά κέρδισα. Ακόμα κι αν είναι λίγο ταχύτεροι από εμάς, έχουμε ένα νέο σετ μαλακής γόμας, αν κάνουμε δύο pit stops, και αυτό μπορεί να μας φέρει μπροστά. Έχουμε κάποια πράγματα που ίσως να μας δώσουν πλεονέκτημα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα