Inferno: Μεξικάνικο supercar 1.400 ίππων

Σχετικά άρθρα

Inferno-supercars-Mexico-1

Οι Μεξινάνοι της Inferno Exotic Car μόλις παρουσίασαν ένα νέο supercar, το οποίο υπόσχονται πως αποδίδει 1.400 άλογα. Η μεξικάνικη εταιρία αναφέρει πως το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί από Μεξικάνους μηχανικούς,  έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από Ιταλούς ειδικούς, με την παραγωγή του να ξεκινά από το 2016.

Το supercar φορά έναν V8 κινητήρα αγνώστου χωρητικότητας απόδοσης 1.400 ίππων, άλογα ικανά να του δώσουν χρόνο στα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 395 χλμ/ώρα.

Σχεδιαστής του ήταν ο Ιταλός Antonio Ferraioli, ο οποίος έχει εργαστεί σε αρκετά πρωτότυπα μοντέλα της Lamborghini. Ο σχεδιασμός του είναι ακραίος, βγαλμένος από κάποιο video game, με μεγάλη πίσω αεροτομή και πενταπλές απολήξεις εξατμίσεων. Το αμάξωμα, βαμμένο σε γκρι και κόκκινο χρώμα, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ασήμι και ψευδάργυρο, με την εταιρία να το ονομάζει το κράμα αυτό ως “metal foam”. Σύμφωνα με την εταιρία, το κράμα μπορεί να τεντώσει έως και 100 φορές από το αρχικό του μήκος ώστε να απορροφήσει κραδασμούς, χωρίς να χάσει τις ιδιότητές του, έχοντας πυκνότητα 4.300 kg/m3, έναντι των 7.600 kg/m3 του χάλυβα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr