Button: Θα ήθελα να οδηγήσω για τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

jenson-button

Ένας οδηγός που θα μας λείψει είναι ο Jenson Button. Ο Πρωταθλητής του 2009 ολοκλήρωσε τυπικά την καριέρα του στο Grand Prix του Abu Dhabi, παρόλο που θεωρητικά έχει την ευκαιρία να επιστρέψει ξανά το 2018. Ωστόσο, ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως αυτό είναι κάτι που δεν υπάρχει στο μυαλό του τώρα, ενώ το 2018 θα είναι 38 ετών. Μεγάλος για αθλητής, αλλά σίγουρα η ηλικία του δεν είναι απαγορευτική.

Ο Βρετανός ξεκίνησε την καριέρα του πίσω στο 2000, με την ομάδα της Williams-BMW, προτού πάει στην Benetton, στη συνέχεια στη Renault, στην BAR, τη Honda, την Brawn GP, ενώ από το 2010 μέχρι και το το 2016 αγωνίστηκε για λογαριασμό της McLaren. Μία ομάδα στην οποία δεν έτρεξε είναι η Ferrari, λέγοντας τώρα πως θα ήθελε πολύ για βρεθεί έστω κάποια χρονιά στο Maranello.

Αν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, φυσικά και θα ήθελα να τρέξω για τη Ferrari. Υπήρχαν τρεις ομάδες που ήθελα να αγωνιστώ, και αυτές ήταν οι Williams, Ferrari και McLaren. Έχω τρέξει για τις δύο από αυτές. Υπήρξε μια ευκαιρία κάποια στιγμή, αλλά σκέφτηκα ότι η McLaren ήταν το καλύτερο μέρος.

Από τους οδηγούς του grid, του αρέσει ο Daniel Ricciardo. Σίγουρα, επαινεί το ταλέντο του Max Verstappen, αλλά προτιμά τον Αυστραλό, ο οποίος είναι γνωστός και για τον χαρακτήρα του.

Ο Richy Bobby – Daniel Ricciardo. Ο Max είναι ένα καταπληκτικό ταλέντο, και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψει για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κάποια μέρα, αλλά μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο ο Daniel Ricciardo έχει γίνει καλύτερος οδηγός. Είναι ένας μεγαλύτερος οδηγός, πιο έμπειρος, αλλά δεν σπάει από την πίεση, και μου αρέσει αυτό. Επίσης, είναι ένα καλό παιδί.

Ένας αγώνας για τον οποίο θα τον θυμόμαστε είναι το Καναδικό Grand Prix του 2011. Ωστόσο, ο 36χρονος υποστηρίζει πως δεν ήταν το καλύτερό του Grand Prix, λόγω των λαθών που έκανε.

Νομίζω ότι είναι ένας αξιομνημόνευτος αγώνας. Αλλά, δεν ήταν ο καλύτερός μου αγώνας, επειδή έκανα πολλά λάθη. Ο καλύτερος αγώνας είναι πιθανώς το Βελγικό Grand Prix του 2012 ή το Ιαπωνικό Grand Prix του 2011 (νικητής και στα δύο).

ΠηγήTop Gear

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα