Spy Photos: H Porsche 911 GT2 RS στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Η Porsche πήγε στο Nurburgring ένα μουλάρι δοκιμών της νέας 911 GT2 RS, συνεχίζοντας το πρόγραμμα εξέλιξης του, ώστε να είναι έτοιμο στα τέλη του χρόνου ή στις αρχές του επόμενου. Σύμφωνα με εσωτερικούς υπολογισμούς της γερμανικής εταιρίας, αυτοί προβλέπουν ότι θα γυρίζει στην “Πράσινη Κόλαση” σε έναν χρόνο κοντά στο 7:05. Αυτός θα είναι εφικτός “στον πραγματικό κόσμο”, και δεν θα ήταν παράλογο να περιμένουμε ότι αυτός μπορεί να πέσει ακόμα παρακάτω, αν το αυτοκίνητο πέσει στα σωστά χέρια.

Μηχανικά, η πιο σκληροπυρηνική έκδοση του μοντέλου αναμένεται να αποδίδει ένα νούμερο κάπου κοντά στα 650 άλογα, σχεδόν 100 περισσότερο από ό,τι παράγει η 911 Turbo S, κάτι που σημαίνει ότι θα αποδίδει πάνω από 170 άλογα ανά λίτρο. Αυτή θα είναι η μέγιστη ιπποδύναμη που θα “βγάλει” ο συγκεκριμένος κινητήρας, ο οποίος βασίζεται στην τεχνολογία της προηγούμενης γενιάς, με την επόμενη Turbo να βασίζεται στους νέους turbo κινητήρες της 911 facelift, αλλά με μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Να θυμίσω ότι η προηγούμενη GT2 RS, που βασιζόταν στο σασί της 997 και φορούσε ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, είχε γράψει χρόνο 7:18. Τέλος, η ανανεωμένη 911 GTS, που παρουσιάστηκε στο Detroit, στην πιο extreme προδιαγραφές της και με ελαστικά Pirelli PZero Corsa, μπορεί να γράψει χρόνο 7:22, κάτι που υποδεικνύει πόσο γρήγορη έχει γίνει η γκάμα της 911.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ioniq 5 N Vs Urus Performante Vs Grecale Trofeo Vs F-Pace SVR Vs Macan GTS

Τέσσερα γρήγορα SUV με κινητήρες εσωτερικής καύσης κοντράρονται στην ευθεία με το ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 5 N των 650 ίππων. Η Lamborghini Urus Peformante...

Ξεκίνησε η παραγωγή της ηλεκτρικής Porsche Macan

Την προηγούμενη Τρίτη, 14 Μαΐου, η Porsche γιόρτασε την επίσημη έναρξη της ηλεκτροκίνησης στο εργοστάσιο παραγωγής της στη Σαξονία, με την έναρξη της παραγωγής...