Το Scirocco απ’οτι φαίνεται μέχρι στιγμής θα αγαπηθει πολύ απο τους απανταχού tuners σε όλη την υφήλιο. Έτσι σήμερα παρουσιάστηκε και η έκδοση που είναι και στο νέο παιχνίδι της Electronic Arts’ (EA) Need for Speed Undercover. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του ESSEN στην Γερμανία απο 29 Νοεμβρίου ως 7 Δεκεμβρίου.

Το αυτοκίνητο βασίζεται στον γνωστό σε όλους μας 2.0 λιτρο TFSI απόδοσης 200 ίππων. Στις αλλαγές που έχουν γίνει εξωτερικά, ξεχωρίζει το βάψιμο του αυτοκινήτου, οι μάυρες 19″ ζάντες με λάστιχο 235/35/19 καθώς και οι μικρές παρεμβάσεις στο bodykit και στην πίσω αεροτομή….

Μηχανικά το αυτοκίνητο έχει μεγαλύτερα φρένα μπροστά διάμετρου 345mm απο το Golf R32 καθώς και sport ανάρτηση απο την KW.

Στο εσωτερικό του έχουν τοποθετηθεί 2 οθόνες, μια 32″ και μία 19″ Samsung οι οποίες είναι συνδεδεμένες με τον X-BOX 360 και με τα 8 high-end ηχεία. Επίσης υπάρχουν μικρές πινελιές όπως το logo της ΕΑ στα προσκέφαλα, και το logo απο το νέο παιχνίδι Need for Speed Undercover πάνω στο τιμόνι.

Δείτε τις φωτογραφίες…

Via: Vau-Max , carscoop