Audi Sportback Concept. Ο προάγγελος του Α7

Σχετικά άρθρα

audi-sportback-concept-1-custom

Σας αναφέραμε χθες για ένα concept car που θα παρουσιάσει η Audi στην έκθεση του Detroit αύριο. Σήμερα διέρρευσαν μερικές φωτογραφίες απο το νέο concept που θα έχει τελικά το όνομα “Sportback”. Πρόκειται για τον προάγγελο του Α7, ενός 4-πορτου coupe αυτοκινήτου που θα τοποθετηθεί απέναντι στην CLS της Mercedes Benz….

Απο τις φωτογραφίες ξεχωρίζει η νέα μάσκα καθώς και τα μπροστά LED φώτα. Κοιτάζοντας απο πίσω το αυτοκίνητο μας θυμίζει λίγο το Lamborghini Estoque, τόσο λόγω των πίσω φώτων, όσο και απο το σχήμα των εξατμίσεων.

Σύμφωνα με φήμες, το Audi Sportback είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις απο το Α6, και έχει κατασκευαστεί πάνω στο νέο πάτωμα LBK (longitudinal build kit), το οποίο μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιοδήποτε μήκος, πλάτος και ύψος χρειαστεί. Το ίδιο σασί θα χρησιμοποιηθεί σαν βάση και στα επόμενα Audi, ανάμεσα τους και το Α7.

Περισσότερες πληροφορίες αύριο που θα ανοίξει τις πύλες του η έκθεση του Detroit.

Ως τότε δείτε τις παρακάτω high res φωτογραφίες.

[Source: Fourtitude , via : autoblog.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...