Spy Photos: Audi RS3

Σχετικά άρθρα

audi-rs3-prototype-at-nurburgring-1

Με τις φήμες να επιβεβαιώνονται, η Audi δοκιμάζει στην πίστα του Nurburgring την νέα γρήγορη έκδοση Audi RS3. Ο κινητήρας 2.5 λίτρων είναι δανεισμένος από το TT-RS και τοποθετήθηκε πάνω στην 5-πορτη Sportback έκδοση αφού στις φωτογραφίες βλέπουμε να υπάρχουν νέες μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα. Όπως και στο coupe αυτοκίνητο, η απόδοση του ανέρχεται στα 340 άλογα με 45 κιλά ροπής με την κίνηση να μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς μέσου του συστήματος Quattro. Προβλέποντας ότι το αυτοκίνητο θα κυμαίνεται στο ίδιο βάρος με το TT-RS τότε θα αναμένουμε να κάνει τα 0-100χλμ/ώρα σε περίπου 4.6 δευτερόλεπτα με την τελική να αγγίζει περίπου τα 280 χλμ/ώρα.

Δυστυχώς δεν προβλέπεται να το δούμε σύντομα, αφού αναμένεται να βγει νέο μοντέλο στα τέλη του 2010. Με την λογική να λέει ότι η γρήγορη έκδοση να βγει τουλάχιστον 2 χρόνια αργότερα – όπως έγινε και με τα TT-S, TT-RS το Audi RS3 αναμένουμε το 2012.

[Πηγή: Worldcarfans]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...