Φήμες: Audi A5 Sportback

Σχετικά άρθρα

audi-a5-sportback-small,

Νομίζατε ότι η Audi θα έμενε μόνο με το A7 στην κατηγορία των πολυτελών τετράπορτων κουπέ; Αν ναι, τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε την σκέψη σας αφού σύμφωνα με τις φήμες που έχουν επιβεβαιωθεί από το εργοστάσιο του Ingolstadt, η Audi ετοιμάζει το Α5 Sportback προσθέτοντας έτσι ακόμη ένα μοντέλο στην κατηγορία των “Sportback” αυτοκινήτων της.

Το βασικά σχήμα του αυτοκινήτου δεν πρόκειται να αλλάξει αφού θα διατηρηθούν οι ίδιες σχεδιαστικές γραμμές που έχει και το A5 με το μόνο που θα προστεθεί να είναι οι πίσω πόρτες χάρη στην μεταβαλλόμενο πάτωμα της Audi MLB (longitudinal platform architecture). Μηχανικά αναμένεται να εφοδιάζεται με τους ίδιους κινητήρες με την έκδοση A5 ενώ θα βγει σε παραγωγή και η έκδοση S5 Sportback που θα εφοδιάζεται με τον 3-λιτρο V6 turbo TFSI κινητήρα που χρησιμοποιεί το Audi S4 και το S5 sedan/cabriolet απόδοσης 333 ίππων. Σίγουρο επίσης θεωρείται ότι το μοντέλο εκτός της sedan έκδοσης θα βγει και σε variant (A5 Sportback variant and S5 Sportback variant) ενώ δεν αναμένεται να βγει έκδοση RS. Το μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε μορφή Concept στην έκθεση του Detroit το 2009 ενώ θα αρχίσει τις πωλήσεις του 2011.

[via: fourtitude]

photos by Audi AG, CGIs by George Achorn

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...