e-WOLF E1 και E2

Σχετικά άρθρα

e-wolf-e2

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες εταιρίες παρουσιάζουν και κάποιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ανάμεσα στα μεγαθήρια της παγκόσμιας αυτοκίνησης ήρθε να προστεθεί σήμερα και η εταιρία e-Wolf αφού παρουσίασε το e-1, ένα επαναστατικό ηλεκτρικό σπορ όχημα. Το σασί του είναι κατασκευασμένο από carbon και αλουμίνιο ενώ όλο το bodykit είναι κατασκευασμένο από carbon. Η χρήση των υλικών αυτό κάνει το e-1 να ζυγίζει μόλις 450 κιλά.

Το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από ένα προηγμένο σύστημα Li-Tec μπαταριών το οποίο διαθέτει 84 CERIO επίπεδα κελιά 23 x 18 cm και βάρους 1 κιλού το καθένα. Το σύστημα αυτό έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα καθώς και μεγαλύτερη αντοχή στις θερμοκρασίες σε σχέση με τις παραδοσιακές μπαταρίες EV. Ο κινητήρας του παράγει 148 ίππους και δίνουν την δυνατότητα να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα προτού πιάσει τα 250 χλμ/ώρα όπου είναι η ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική του. Αν αναρωτιέστε για την αυτονομία του, αυτή ανέρχεται στα 300 χλμ ενώ οι μπαταρίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να αποδίδουν τουλάχιστον 10 χρόνια.

Η e-Wolf θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του e-1 στις αρχές του 2010 ενώ το 2011 θα παρουσιάσει το e-2 ένα 4κίνητο όχημα με φουτουριστικό σχεδιασμό και εκρηκτικές επιδόσεις αφού θα διαθέτει υψηλής απόδοσης ηλεκτροκινητήρες. Το μέλλον είναι ηλεκτρικό; Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου, στις φωτογραφίες και στο video που ακολουθεί.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=2we_8-0e3AM

[Πηγή: e-WOLF]

Δελτίο Τύπου

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...