Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται έντονες φήμες ότι ο τηλεοπτικός σταθμός Ant1 δεν επιθυμεί να συνεχίσει την αναμετάδοση των αγώνων της F1 αφού τα έσοδα από της διαφημίσεις δεν ήταν τα επιθυμητά. Ο Ant1 είχε συμβόλαιο για 3 χρόνια αλλά μάλλον βρήκαν τρόπο να το σπάσουν αφού τα 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο που θέλει ο γερο Bernie για τα δικαιώματα προβολής δεν μπορούν να καλυφθούν από τις διαφημίσεις. Άγνωστο παραμένει ποιος σταθμός θα πάρει τα δικαιώματα για το έτος 2010.

 • Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε τους βγήκε… Και μόνο που έβαζαν τον αγώνα σε in-screen πλάνο, δεν άλλαζες κανάλι στις διαφημίσεις… Μου φάνηκε ότι στον ΑΝΤ1 έκαναν πολύ καλύτερη δουλειά απ’ τον Alpha…

  • τα κεφάλια του Ant1 αυτό αποφάσισαν…. Τι να πω παραπάνω εγώ; είδαν τους ισολογισμούς και μάλλον κάτι δεν τους άρεσε…

   Τι να πω; Αναρωτιέμαι ποιο άλλο κανάλι θα δείξει ενδιαφέρον εκτός του skai…..

 • η γνώμη μου είναι αφού δεν θέλει ο Ant1 να πάει στο skai η στον alpha ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ να φύγει ο πουρναρακης και η ομάδα του.εν τέλει ψηφίζω skai

 • johnnyxp64

  Μην τολμισει κανεις να χαλασει την ομαδα του Τακη ειναι καταπληκτικη ολοι τους και να παει αμα ειναι τσιφουτιδες στον αντ1 να παει στον σκαι να εχουμε και καλητερη 16:9 εικονα.

  λεφτα για χαζομαρες οπως x-factor kai next top vlameni βρησκουν να δωσουν για δηκαιοματα……ντροπη ρε!

  ΣΚΑΙ παρε την ομαδα και σωσε το λαο του μηχανοκινητου αθλητισμου!

 • Το πρόβλημα με το ΣΚΑΙ ξέρετε ποιο είναι;;;; Σε περίπτωση που συμπίπτουν motogp και F1 τι θα δείχνει live ;;; Γι’αυτό έχω τις επιφυλάξεις μου.