Είχαμε γράψει και πριν απο 20 ημέρες ότι ο ANT1 τελικά θα δείχνει τους αγώνες της F1 για την τριετία 2009-2011. Σήμερα ήρθε το δελτίο τύπου του σταθμού για να μας επιβεβαιώσει. Έτσι σύμφωνα με τον ANT1, ο σταθμός θα δείξει όλα τα Gran Prix και τα επίσημα δοκιμαστικά του Σαββάτου ενώ δεν αναφέρει τίποτα για τον κεντρικό παρουσιαστή. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Τάκης Πουρναράκης θα ενταχθεί στο δυναμικό του σταθμού αλλά δεν ξέρουμε εάν τον ακολουθήσει και η υπόλοιπη ομάδα. Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Δελτίο Τύπου

Η FORMULA 1 ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 !

Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1 για τα επόμενα τρία χρόνια. Με τα δικαιώματα μετάδοσης της F1 o ΑΝΤ1 ολοκληρώνει με επιτυχία την δυναμική του παρουσία σε κορυφαία αθλητικά γεγονότα.

Φέτος η Formula 1 αλλάζει πρόσωπο! Οι θεαματικοί αγώνες της F1, που σε κάθε τηλεοπτική μετάδοση σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, μας επιφυλάσσουν συγκινήσεις και μεγάλες αλλαγές σε τεχνικό επίπεδο, που στόχο έχουν να κάνουν τη Formula 1 ακόμα πιο συναρπαστική και ελκυστική στο ευρύ κοινό.

Συγκεκριμένα, o ΑΝΤ1 θα καλύψει ζωντανά όλα τα Grand Prix και τα δοκιμαστικά. Επίσης με ειδικές εκπομπές και ένθετα που ετοιμάζει η αρτιότερη δημοσιογραφική ομάδα θα μας ενημερώνει για την προετοιμασία των ομάδων και για όλες τις εξελίξεις στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Formula 1.

Ακολουθεί, το αναλυτικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Formula 1 για το 2009, που ξεκινά στις 29 Μαρτίου και περιλαμβάνει 17 Grand Prix:

29/3 Grand Prix Αυστραλίας (Μελβούρνη)
5/4 Grand Prix Μαλαισίας (Κουάλα Λουμπούρ)
19/4 Grand Prix Κίνας (Σαγκάη)
26/4 Grand Prix Μπαχρέιν (Σαχίρ)
10/5 Grand Prix Ισπανίας (Βαρκελώνη)
24/5 Grand Prix Μονακό (Μόντε Κάρλο)
7/6 Grand Prix Τουρκίας (Κωνσταντινούπολη)
21/6 Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας (Σίλβερστοουν)
12/7 Grand Prix Γερμανίας (Νίρμπουργκρινγκ)
26/7 Grand Prix Ουγγαρίας (Βουδαπέστη)
23/8 Grand Prix Ευρώπης (Βαλένθια)
30/8 Grand Prix Βελγίου (Σπα)
13/9 Grand Prix Ιταλίας (Μόνζα)
27/9 Grand Prix Σιγκαπούρης (Marina bay)
4/10 Grand Prix Ιαπωνίας (Σουζούκα)
18/10 Grand Prix Βραζιλίας (Σάο Πάολο)
1/11 Grand Prix Αμπού Ντάμπι (YasIsland Island)

Διεύθυνση Επικοινωνίας
και Δημοσίων Σχέσεων

 • f1_maniac

  ελπίζω να μην πάει και αυτός ο άσχετος ο πουρναράκης στον ΑΝΤ1 και βρίζουμε πάλι με τις βλακείες που λέει

  εγώ κλείνω τον ήχο στην τηλεόραση για να μην τον ακούω

 • το κακό ξέρεις ποιο είναι; ότι αν δεν πάει αυτός θα ακούμε ακόμη μεγαλύτερες πατάτες μιας και ο ANT1 έχει αποδείξει ότι από μηχανοκίνητα δεν σκαμπάζει. έτσι πιστεύω θα κοιτάξουν να πάρουν την εύκολη λύση (ακα πουρναρακης)

  όχι οτι τον συμπαραστέκομαι αφού εγώ προσωπικά βλέπω f1 απο το αγγλικό κανάλι που εκεί οι μεταδόσεις είναι σε άλλο επίπεδο, αλλά μιλάω με την απλή λογική.

  Αν μας ακούει κάποιος εκεί στον ANT1, όταν η F1 ήταν στην ΕΡΤ μαζί με τον πουρναράκη ήτανε μαζί του και ένας ακόμη παρουσιαστής (κόλιας νομίζω λεγόταν) εκείνος μάλιστα!!

  ΑΑΑ τώρα το θυμήθηκα! Θυμάστε στις δυο πρωτες χρονιές στον Alpha που είχε μαζί του έναν μουσάτο ο πουρναράκης;;;; Αυτός είναι χρόνια στον ANT1 στην ομάδα του Ευαγγελάτου. Λέτε να το βάλουνε να την σχολιάζει? εκείνος το κατείχε καλά !

 • Κι εγώ παρακολουθώ F1, σε ΜΗ ελληνικά κανάλια! Δεν χρειάζεται να ακούς τα σχόλιά τους, μόνο ο αγώνας σε ενδιαφέρει. Ο ΑΝΤ1 είναι μεγάλο και σοβαρό κανάλι και ελπίζω να το αποδείξη για μια ακόμα φορά!