Επίσημο. Στον ANT1 η F1 για τα επόμενα 3 χρόνια

Σχετικά άρθρα

Είχαμε γράψει και πριν απο 20 ημέρες ότι ο ANT1 τελικά θα δείχνει τους αγώνες της F1 για την τριετία 2009-2011. Σήμερα ήρθε το δελτίο τύπου του σταθμού για να μας επιβεβαιώσει. Έτσι σύμφωνα με τον ANT1, ο σταθμός θα δείξει όλα τα Gran Prix και τα επίσημα δοκιμαστικά του Σαββάτου ενώ δεν αναφέρει τίποτα για τον κεντρικό παρουσιαστή. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Τάκης Πουρναράκης θα ενταχθεί στο δυναμικό του σταθμού αλλά δεν ξέρουμε εάν τον ακολουθήσει και η υπόλοιπη ομάδα. Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Δελτίο Τύπου

Η FORMULA 1 ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 !

Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1 για τα επόμενα τρία χρόνια. Με τα δικαιώματα μετάδοσης της F1 o ΑΝΤ1 ολοκληρώνει με επιτυχία την δυναμική του παρουσία σε κορυφαία αθλητικά γεγονότα.

Φέτος η Formula 1 αλλάζει πρόσωπο! Οι θεαματικοί αγώνες της F1, που σε κάθε τηλεοπτική μετάδοση σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, μας επιφυλάσσουν συγκινήσεις και μεγάλες αλλαγές σε τεχνικό επίπεδο, που στόχο έχουν να κάνουν τη Formula 1 ακόμα πιο συναρπαστική και ελκυστική στο ευρύ κοινό.

Συγκεκριμένα, o ΑΝΤ1 θα καλύψει ζωντανά όλα τα Grand Prix και τα δοκιμαστικά. Επίσης με ειδικές εκπομπές και ένθετα που ετοιμάζει η αρτιότερη δημοσιογραφική ομάδα θα μας ενημερώνει για την προετοιμασία των ομάδων και για όλες τις εξελίξεις στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Formula 1.

Ακολουθεί, το αναλυτικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Formula 1 για το 2009, που ξεκινά στις 29 Μαρτίου και περιλαμβάνει 17 Grand Prix:

29/3 Grand Prix Αυστραλίας (Μελβούρνη)
5/4 Grand Prix Μαλαισίας (Κουάλα Λουμπούρ)
19/4 Grand Prix Κίνας (Σαγκάη)
26/4 Grand Prix Μπαχρέιν (Σαχίρ)
10/5 Grand Prix Ισπανίας (Βαρκελώνη)
24/5 Grand Prix Μονακό (Μόντε Κάρλο)
7/6 Grand Prix Τουρκίας (Κωνσταντινούπολη)
21/6 Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας (Σίλβερστοουν)
12/7 Grand Prix Γερμανίας (Νίρμπουργκρινγκ)
26/7 Grand Prix Ουγγαρίας (Βουδαπέστη)
23/8 Grand Prix Ευρώπης (Βαλένθια)
30/8 Grand Prix Βελγίου (Σπα)
13/9 Grand Prix Ιταλίας (Μόνζα)
27/9 Grand Prix Σιγκαπούρης (Marina bay)
4/10 Grand Prix Ιαπωνίας (Σουζούκα)
18/10 Grand Prix Βραζιλίας (Σάο Πάολο)
1/11 Grand Prix Αμπού Ντάμπι (YasIsland Island)

Διεύθυνση Επικοινωνίας
και Δημοσίων Σχέσεων

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...