Formula 1. Ξεκαθαρίζουν αύριο τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Σχετικά άρθρα

Φαίνεται ότι τελικά θα δούμε ζωντανά το καλύτερο πρωτάθλημα F1 των τελευταίων ετών. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με το Conn-X TV και την Nova να έχουν μπει στο παιχνίδι ώστε να αγοράσουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα από την FOM. Μέχρι αύριο το βράδυ θα βγει η σχετική ανακοίνωση.

Τώρα αν αναρωτιέστε πως θα πάρει ένα συνδρομητικό κανάλι τα δικαιώματα αφού δεν υπάρχει έστω και μία ελεύθερη μετάδοση, θα σας απαντήσω ότι η FOM (Formula One Management) στο καταστατικό της ορίζει ότι μπορεί να δείχνει Live τον αγώνα και τις κατατακτήριες, ένα συνδρομητικό κανάλι αρκεί κάποιο ελεύθερο κανάλι να δείχνει αποσπάσματα του αγώνα, κάτι σαν περίληψη δηλαδή, μέχρι τα μεσάνυχτα της ημέρας του αγώνα. Μόλις γίνει γνωστό κάτι θα σας ενημερώσω!

Ανανέωση 1: Θεωρείστε σίγουρο ότι τον πρώτο αγώνα θα τον δούμε από το web TV του Antenna. Αύριο το πρωί θα βγει και το σχετικό δελτίο τύπου μιας και το κανάλι δεν το βγάζει σήμερα λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων.

Ανανέωση 2: Στον ANT1 ο πρώτος αγώνας της Formula 1. Το πρόγραμμα μετάδοσης !!!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

To νέο Suzuki Swift ήρθε στην Ελλάδα [Τιμές]

Η τέταρτη γενιά του ιαπωνικού μοντέλου βρίσκεται στη χώρα μας και είναι ήδη διαθέσιμο, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει σήμερα τις τιμές του...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr