Έκθεση Γενεύης 2010. Νέο VW Sharan

Σχετικά άρθρα

Το νέο Sharan παρουσίαση η VW στη Γενεύη. Με μήκος 4.85μ, πλάτος 1.9μ, ύψος 1.72μ και μεταξόνιο 2.92μ , η 3η γενιά του μοντέλου είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Σχεδιασμένο από τον Ισπανό Walter de Silva και τον Γερμανό Klaus Bischoff το νέο Sharan ακολουθεί την νέα σχεδιαστική άποψη της εταιρίας ενώ διαθέτει και φωτιστικά Bi-Xenon με φώτα ημέρας τεχνολογίας LED.

Αυτό που ξεχωρίζει στο Γερμανικό πολυμορφικό είναι οι πίσω συρταρωτές πόρτες οι οποίες ανοίγουν και κλείνουν ηλεκτρονικά, κάνοντας εύκολη υπόθεση την πρόσβαση στις δύο πίσω σειρές καθισμάτων. Το αυτοκίνητο το οποίο διαθέτει 3 σειρές καθισμάτων μπορεί να έχει από 3 έως 7 καθίσματα με τα τρία ανεξάρτητα καθίσματα της δεύτερης σειράς να μπορούν να αναδιπλωθούν πλήρως ανεβάζοντας έτσι τον χώρο των αποσκευών έως και στα 711 λίτρα. Και στο εσωτερικό έχει ακολουθηθεί ο νέος σχεδιασμός της VW με την γυάλινη πανοραμική οροφή να κλέβει τις εντυπώσεις.

Μηχανικά το αυτοκίνητο θα εφοδιάζεται με 2 TSI και 2 TDI κινητήρες. Η βασική έκδοση θα εφοδιάζεται με τον 1400αρη TSI απόδοσης 150 ίππων με κατανάλωση 7.4 λίτρα/100χλμ ενώ ο 2.0 λίτρων TSI αποδίδει 200 άλογα με μέση κατανάλωση 8.6 λίτρα/100χλμ. Οι δύο TDI κινητήρες 2.0 λίτρων αποδίδουν 140 και 170 άλογα αντίστοιχα έχοντας μέση κατανάλωση 5.5 λίτρα/100 χλμ. To νέο Sharan θα αρχίσει τις πωλήσεις του στην Ευρωπαϊκή αγορά από τον Απρίλιο. Περισσότερες λεπτομέρειες στις φωτογραφίες, στο video και στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

[Πηγή: VW]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr