Video. GP Bahrain 2010 Preview

Σχετικά άρθρα

Η Williams μας έχει συνηθήσει σε σύντομες αναλύσεις από μικρά video πριν από κάθε αγώνα τα τελευταία χρόνια. Συνεχίζοντας την παράδοση της προχώρησε και φέτος στην παραγωγή του preview του αγώνα του Bahrain με την παρουσίαση να την έχει αναλάβει ο Christian Danner. Για το 2010, οι ομάδες και οι οδηγοί τους οφείλουν να σεβαστούν τους νέους κανόνες που επιβάλει η FIA. Αναμφισβήτητα η πιο σημαντική αλλαγή είναι ότι πλέον δεν επιτρέπεται ο ανεφοδιασμός καυσίμων και στα πιτ τα μονοθέσια μπορούν να αλλάζουν μόνο τα ελαστικά τους. Αυτό πρακτικά για τους μηχανικούς των ομάδων σημαίνει αναζήτηση λύσης για μεγαλύτερα ντεπόζιτα καυσίμου και για τους οδηγούς ένα μονοθέσιο με πολύ αυξημένο βάρος (μέχρι και 50 κιλά περισσότερο) που αλλάζει συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τα μπροστινά ελαστικά είναι πλέον 2.5 εκατοστά πιο στενά, κάτι που προφανώς θα επηρεάσει τη πρόσφυση και τη γενική συμπεριφορά (υποστροφή-υπερστροφή) του μονοθέσιου. Στο πρώτο αγώνα αύριο οι μηχανικοί των ομάδων θα έρθουν αντιμέτωποι και με πονοκεφάλους που προκαλεί η πίστα στο Bahrain όπως είναι το μήκος της, αλλά και η άμμος, αλλά για περισσότερες λεπτομέρειες δες το video που σου έχω στη συνέχεια!

httpvh://www.youtube.com/watch?v=wwCWuQN5GXU

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...