Επίσημο. Ferrari 599 GTO

Σχετικά άρθρα

Οι μάσκες έπεσαν και η Ferrari παρουσίασε σήμερα επίσημα την 599 GTO δίνοντας στο κοινό επίσημες φωτογραφίες και αναλυτικές λεπτομέρειες για την γρήγορη έκδοση δρόμου της 599XX, την ποιο γρήγορη Ferrari που κατασκευάστηκε πότε από την Scuderia. Εφοδιασμένη με τον 6.0 λίτρων V12 κινητήρα της Enzo, απόδοσης 670 ίππων με 62 κιλά ροπής, το νέο supercar συνολικού βάρους 1495 κιλών επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 3.35 δευτερόλεπτα με την τελική της να αγγίζει τα 335 χλμ/ώρα. Οι άνθρωποι της Ferrari αναφέρουν ότι στην ιδιόκτητη πίστα του Fiorano η 599 GTO έγραψε χρόνο 1:24, 1 ολόκληρο δευτερόλεπτο γρηγορότερα από την Enzo. Η κίνηση μεταφέρεται στους τροχούς μέσω ενός 6-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου F1 με τις αλλαγές να γίνονται σε 60 milliseconds.

Σχεδιαστικά διαθέτει νέο bodykit που περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, νέο μπροστά spoiler, πίσω διαχύτη, νέο καπό με εισαγωγές αέρα καθώς νέα πλαϊνά spoiler. Όλα τα παραπάνω παράγουν 144 κιλά κάθετης αεροδυναμικής πίεσης στα 193 χλμ/ώρα. Φυσικά για περιοριστεί το βάρος στα 1495 κιλά, τοποθετήθηκαν αρκετά κομμάτια carbon και αλουμινίου. Τον δύσκολο ρόλο του φρεναρίσματος αναλαμβάνουν οι carbon δίσκοι της Brembo 398 mm μπροστά και 360mm πίσω.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα carbon paddles, το σύστημα Virtual Race Engineer το οποίο δείχνει διάφορες πληροφορίες για την κατάσταση του αυτοκινήτου, τα carbon διακοσμητικά και τα επενδυμένο με δέρμα alcantara και carbon τιμόνι το οποίο στο πάνω μέρος του διαθέτει led indicator για τις αλλαγές των ταχυτήτων . Μόλις 599 μονάδες θα δουν το φως της παραγωγής με την τιμή της όπως είχε διαρρεύσει να ξεκινά από τις €319.495. Φωτογραφίες και δελτίο τύπου στη συνέχεια.

[Πηγή: Ferrari]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...