Στην Λειψία παρουσιάστηκε ακόμη ένα μοντέλο του VW Group. Ο λόγος για το ανανεωμένο VW Touran το οποίο διαθέτει πλέον την νέα γρίλια της εταιρίας, νέο προφυλακτήρα στο χρώμα του αυτοκινήτου, νέα μπροστά φωτιστικά σώματα που θυμίζουν έντονα αυτά του Golf 6, νέα πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED καθώς και μία διακριτική πίσω αεροτομή.

Το εσωτερικό έχει δεχτεί και αυτό τις απαραίτητες αλλαγές αφού διαθέτει νέο πολυλειτουργικό τιμόνι, καλύτερης ποιότητας πλαστικά, χρωμιομένα διακοσμητικά και νέο σχεδιασμό στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων που δίνουν καλύτερη οπτική για τους πίσω επιβάτες. Τεχνολογικά τώρα προστέθηκε το VW Dynamic Light Assist το οποίο χαμηλώνει αυτόματα την μεγάλη σκάλα έτσι ώστε να μην “τυφλώνει” τους απέναντι οδηγούς.

Μηχανικά τώρα προστέθηκε στην γκάμα ο 1200αρης TSI με τα 105 άλογα ενώ υπάρχουν επίσης και οι 1400αριδες TSI με τα 140 και τα 170 άλογα. Σε ότι αφορά τους πετρελαιοκινητήρες, υπάρχουν διαθέσιμοι 2 1600αριδες 90 και 105 ίππων καθώς και δύο 2.0λιτροι TDI απόδοσης 140 και 170 ίππων. Το ανανεωμένο VW Touran θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες από το προσεχές καλοκαίρι. Φωτογραφίες και δελτίο τύπου στη συνέχεια.


[Πηγή: Volkswagen]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)