Audi A1-The next big thing. Επεισόδιο 1/6: “That used to be me”

Σχετικά άρθρα

Downtown Los Angeles. Ο John, ένας επιτυχημένος γιάπης, κάθεται όπως κάθε πρωί σε ένα cafe, αλλά δεν ξέρει ότι θα του συμβεί κάτι, που πρόκειται να αλλάξει τη ζωή του. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η ένταση ανεβαίνει και ο Justin Timberlake προσεγγίζει νέα όρια με τη βοήθεια του Audi A1. Το Audi A1 έρχεται αντιμέτωπο με μεγάλους κινδύνους, αλλά αποδεικνύει ότι η δυναμική και το στυλ είναι αντίθετα που έλκονται. Ζήστε το A1 σε μία περιπέτεια δράσης και απολαύστε συναρπαστικές εικόνες.

Η mini σειρά με όνομα “Audi A1-The next big thing” στην οποία πρωταγωνιστούν ο Justin Timberlake και η Dania Ramirez αποτελείται από 6 επεισόδια τα οποία θα ανεβαίνουν κάθε Τρίτη μέχρι τις 6 Ιουνίου όπου θα ολοκληρωθεί. Φυσικά πρόκειται για promo του νέου Audi A1 που οι Έλληνες μπορούν να μπαίνουν εδώ και αφού επιλέξουν σαν χώρα “Ελλάδα” μπορούν βλέπουν την σειρά και με ελληνικούς υπότιτλους. Όσοι δεν θέλετε να μπείτε στην σελίδα της Audi, το video έχει ανέβει και στο Youtube και μπορείτε να το δείτε στη συνέχεια.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=u5Usg72_9G8

[Πηγή: Audi]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...