Audi A1 – The next big thing. Εpisode 2/6 “Why does everyone know my name ?”

Σχετικά άρθρα

Ο John δεν γνωρίζει ακόμη ποιος κυνηγάει την όμορφη Toni, αλλά νιώθει ότι πρέπει να τη βοηθήσει. Βυθίζεται όλο και περισσότερο σε ένα παιχνίδι στο οποίο ξέρει ότι δεν μπορεί να βγει νικητής. Κι όμως πηγαίνει με το A1 στο στόμα του λύκου. Σε αυτό το “fast and furious” επεισόδιο, το A1 ανακαλύπτει έναν διαφορετικό μυστηριώδη κόσμο και μέσα από εντυπωσιακές καταδιώξεις αφήνει να φανεί ο ξεχωριστός του χαρακτήρας. Ζήστε μία μοναδική εμπειρία που εξάπτει τη φαντασία.

Το 2ο επεισόδιο από την mini σειρά με όνομα «Audi A1-The next big thing» κυκλοφόρησε. Στη σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 6 επεισόδια, πρωταγωνιστούν ο Justin Timberlake και η Dania Ramirez. Οι Έλληνες μπορούν να μπαίνουν εδώ και αφού επιλέξουν σαν χώρα «Ελλάδα» μπορούν να βλέπουν την σειρά και με ελληνικούς υπότιτλους. Όσοι δεν θέλετε να μπείτε στην σελίδα της Audi, το video έχει ανέβει και στο Youtube και μπορείτε να το δείτε στη συνέχεια.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=3kGzlpRff3I

[Πηγή: Audi]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...