Mercedes SLM και μαζέψτε το σαγόνι από το πάτωμα

Σχετικά άρθρα

Η παραπάνω φωτογραφία θεωρείστε δεδομένο ότι αποτελεί προϊόν photoshop αλλά οι φήμες θέλουν την Mercedes να ετοιμάζει την μικρή αδερφή της SLS AMG, ενός μικρότερου supercar με πιο φιλική τιμή ώστε να ανταγωνιστεί το R8 της Audi, το νέο κεντρομήχανο supercar που ετοιμάζει η BMW αλλά και την Porsche 918 Spyder.

Το όνομα αυτής, SLM AMG με το Μ να προδίδει ότι πρόκειται για ένα κεντρομήχανο supercar. Το σασί του θα είναι αλουμινένιο, παρόμοιο με το αλουμινένιο σασί της SLS, ενώ το μικρό supercar θα δανείζεται αρκετά μηχανικά μέρη από την μεγάλη αδερφή όπως το 7-τάχυτο κιβώτιο, την πίσω ανάρτηση αλλά και όλα τα ηλεκτρονικά της SLS AMG E-Cell.

Από μηχανικής πλευράς θα εφοδιάζεται με έναν V6 biturbo κινητήρα 3.5 λίτρων απόδοσης 350 ίππων ο οποίος θα τοποθετηθεί στο κέντρο πίσω από τα καθίσματα, και θα μεταδίδει την κίνηση στον πίσω άξονα ενώ στους μπροστά τροχούς θα τοποθετηθούν 2 ηλεκτροκινητήρες (ένας σε κάθε τροχό).

Το αυτοκίνητο αναμένεται να είναι έτοιμο το 2015 και θα είναι διαθέσιμο τόσο σε coupe όσο και σε cabrio έκδοση με αρχική τιμή στην Γερμανία κοντά στις €130.000. Έρωτας !!!

[Πηγή: Automobile.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...