Η παραπάνω φωτογραφία θεωρείστε δεδομένο ότι αποτελεί προϊόν photoshop αλλά οι φήμες θέλουν την Mercedes να ετοιμάζει την μικρή αδερφή της SLS AMG, ενός μικρότερου supercar με πιο φιλική τιμή ώστε να ανταγωνιστεί το R8 της Audi, το νέο κεντρομήχανο supercar που ετοιμάζει η BMW αλλά και την Porsche 918 Spyder.

Το όνομα αυτής, SLM AMG με το Μ να προδίδει ότι πρόκειται για ένα κεντρομήχανο supercar. Το σασί του θα είναι αλουμινένιο, παρόμοιο με το αλουμινένιο σασί της SLS, ενώ το μικρό supercar θα δανείζεται αρκετά μηχανικά μέρη από την μεγάλη αδερφή όπως το 7-τάχυτο κιβώτιο, την πίσω ανάρτηση αλλά και όλα τα ηλεκτρονικά της SLS AMG E-Cell.

Από μηχανικής πλευράς θα εφοδιάζεται με έναν V6 biturbo κινητήρα 3.5 λίτρων απόδοσης 350 ίππων ο οποίος θα τοποθετηθεί στο κέντρο πίσω από τα καθίσματα, και θα μεταδίδει την κίνηση στον πίσω άξονα ενώ στους μπροστά τροχούς θα τοποθετηθούν 2 ηλεκτροκινητήρες (ένας σε κάθε τροχό).

Το αυτοκίνητο αναμένεται να είναι έτοιμο το 2015 και θα είναι διαθέσιμο τόσο σε coupe όσο και σε cabrio έκδοση με αρχική τιμή στην Γερμανία κοντά στις €130.000. Έρωτας !!!

[Πηγή: Automobile.com]