Teaser Video: BMW M1, Θα το ερωτευτείς αλλά πρέπει να περιμένεις

Σχετικά άρθρα

Το πρώτο επίσημο teaser video από την M1 είναι γεγονός αφού η BMW το ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube. Το επίσημο όνομα του, BMW Σειράς 1 M Coupe, και οι Βαυβαροί δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για τα μηχανικά του μέρη. Οι φήμες θέλουν το αυτοκίνητο να φορά τον ίδιο biturbo κινητήρα (N54) που φορά η έκδοση 135i με την ιπποδύναμη όμως να αυξάνεται στα 335 άλογα. Φυσικά η κίνηση θα μεταδίδεται αποκλειστικά στον πίσω άξονα μέσω ενός 6-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη το οποίο συνδέεται με το γνωστό μπλοκέ διαφορικό που έχουν έχουν όλες οι Μ εκδόσεις.

Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει κοντά στα 4.5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα. Όπως είναι φυσικό το στήσιμο του αυτοκινήτου θα πάει ένα σκαλί παραπέρα και έτσι θα διαθέτει σκληρότερα ελατήρια και αναρτήσεις καθώς και ζάντες 18″. Στιλιστικά θα διαθέτει επιθετικό bodykit με νέους προφυλακτήρες, φουσκωμένα φτερά με τις χαρακτηριστικές εισαγωγές αέρα, αεροτομή, διαχύτη και 4πλές απολήξεις των εξατμίσεων.

Οι τυχεροί που μένουν στην Γερμανία και στην Αυστρία μπορούν να κάνουν εγγραφή στο M-Power.com ώστε να δοκιμάσουν πρώτοι την Μ1. Το αυτοκίνητο θα αρχίσει τις πωλήσεις του στα μισά του 2011 ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στην επόμενη έκθεση της Γενεύης.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=kG16SqUl3bE

[Πηγή: BMW | via: Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...