Εκεί στην BMW φαίνεται ότι θέλουν να δημιουργήσουν μια νέα κατηγορία SUV και έτσι σκέφτονται την δημιουργία της X4, ενός νέου μοντέλου που θα έχει την σχεδιαστική sport εμφάνιση της X6 της οποίας οι πωλήσεις πάνε ανέλπιστα καλά. Σε πολλούς αρέσει ο σχεδιασμός του θηριώδους SUV των Βαυαρών, αλλά η τιμή του το κάνει απαγορευτικό ώστε να το αποκτήσει ο οποιοσδήποτε.

Η νέα X4, όταν παρουσιαστεί θα μπορεί να μεταφέρει 4 άτομα, αφού πίσω θα έχει 2 ανεξάρτητα καθίσματα και θα διαθέτει μια γκάμα βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων παρόμοιων με αυτούς της νέας X3. Το μοντέλο ήταν να παρουσιαστεί νωρίτερα αλλά λόγω της οικονομικής ύφεσης των τελευταίων ετών, το project έμεινε πίσω. Οι φήμες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί ως πρωτότυπο σε κάποια έκθεση αυτοκινήτου μέσα στο 2011 και αν δεχθεί μεγάλης αποδοχής θα βγει στην παραγωγή το 2012.

Σίγουρα η ιδέα είναι πολύ καλή αλλά για να δούμε εάν οι φήμες αυτές βγούνε αληθινές αφού από την πλευρά της η BMW δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα μέχρι στιγμής. Μέχρι να μάθουμε περισσότερα, πες μου τη γνώμη σου για την ιδέα αυτή…

[Πηγή: Autoexpress.co.uk]