H Ferrari 458 Challenge στην πίστα της Vallelunga

Σχετικά άρθρα

Τους πρώτους της γύρους στη πίστα της Vallelunga έκανε η Ferrari 458 Challenge και έτσι έχουμε τις ευκαιρία να δούμε και τις πρώτες live φωτογραφίες της νέας αγωνιστικής Ferrari η οποία διαθέτει αναβαθμισμένο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη F1, αναβαθμισμένο ηλεκτρονικό διαφορικό E-diff ενώ και το traction control (F1-Trac) αναβαθμίστηκε και αυτό ώστε να μπορεί να αποδίδει τα μέγιστα τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Διαθέτει επίσης νέες αγωνιστικές αναρτήσεις, κεραμικά φρένα CCM2 της Brembo (ίδια με αυτά της 599XX) και μονομπούλονες ζάντες 19″ με ελαστικά Pirelli.

Η ιπποδύναμη μπορεί να μην έχει αλλάξει αφού ο 4.5 λίτρων V8 αποδίδει και εδώ 570 ίππους αλλά χάρη στην εκτενή χρήση carbon και Lexan το αυτοκίνητο έχει χάσει πολλά κιλά και πλέον ζυγίζει πολύ λιγότερο από τα 1380 κιλά της 458 Italia. Στην πίστα του Fiorano, η 458 Challenge πέτυχε χρόνο 1:16.5, δύο ολόκληρα δευτερόλεπτα γρηγορότερα από την F430 Challenge. Φωτογραφίες και δελτίο τύπου στη συνέχεια.

[Πηγή: Ferrari]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...