Αβέβαιο το μέλλον του Βελγικού GP

Σχετικά άρθρα

Για άλλη μια φορά το Spa κινδυνεύει να χάσει την θέση του από το καλεντάρι της Formula 1. Αυτή είναι η άποψη των διοργανωτών του αγώνα, οι οποίοι ανησυχούν ότι η διάσημη πίστα του Spa Francorchamps, βρίσκεται υπό την αυξανόμενη πίεση των νέων circuit και των μεθόδων προώθησης…

Αν και ένα σημαντικό ποσό από τα εισιτήρια έχουν πωληθεί για τον φετινό αγώνα (27-29 Αυγούστου), οι υπεύθυνοι δεν είναι καθόλου σίγουροι για τον μέλλον του συγκεκριμένου αγώνα.

Οι πωλήσεις εισιτηρίων για το τρέχον έτος είναι σχετικά καλές“, δήλωσε ο εκπρόσωπος Christian Lahaye. “Ελπίζουμε να φτάσει τον αριθμό του 2007, με πωλήσεις 65.000 εισιτήρια, που θα μας επιτρέψουν να επιτύχουμε μια ισορροπημένη οικονομική θέση.

Το μέλλον του Spa θα μπορούσε επίσης να εξαρτηθεί από τη νέα συμφωνία Concorde για επέκταση του ετήσιου προγράμματος που θα πειλαμβάνει μέχρι και 25 αγώνες μετά το 2012, σύμφωνα με εφημερίδα De Morgen.

Δεν υπάρχει καμία έλλειψη των υποψηφίων (για γκραν πρι),” είπε το αφεντικό της πίστας, Andre Maes, στο πρακτορείο ειδήσεων Belga. “Ακόμη και η Γαλλία δεν έχει αγώνα.

Η πίστα του Spa είναι η αγαπημένη αρκετών οδηγών. Η πολύ γρήγορη χάραξη της, αρέσει σε πολλούς οπαδούς της Formula 1. Θα ήταν κρίμα να χαθεί μια τόσο όμορφη πίστα. Αν γίνει αυτό θα χαθεί και η καλύτερη στροφή του πρωταθλήματος.

[Πηγή: espnf1.com | Photo Copyright: REUTERS/Thierry Roge]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...