Στις 8 Αυγούστου, λίγοι VIP τυχεροί ήταν αυτοί που είδαν από κοντά την νέα Ultimate Aero στο μουσείο της Boeing στο Σιάτλ της Ουάσινγκτον. Η Shelby Super Cars (SSC) μια εβδομάδα μετά, έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία της νέας Ultimate Aero. Φυσικά, μέχρι στιγμής οι πληροφορίες είναι περιορισμένες με το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι το επίσημο ντεμπούτο της θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Το νέο supercar έχει σχεδιαστεί από τον διάσημο σχεδιαστή αυτοκινήτων Jason Casriota, ο οποίος έχει εργαστεί πάνω στη Maserati Birdcage, Maserati GranTurismo, Ferrari 599 αλλά και στην νέα Lancia Stratos.

Φυσικά στόχος των Αμερικάνων είναι να πάρουν πίσω τον τίτλο του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής που τους το πήρε η Bugatti Veyron Super Sport αφού η πρώτη γενιά της Aero το 2007 έπιασε τελική 412 χλμ/ώρα αλλά η Veyron SS, τον περασμένο μήνα, έπιασε τα 431 χλμ/ώρα

Όσον αφορά την τιμή του, αυτή θα κυμαίνεται περίπου από $800.000 (€625.000) έως $900.000 (€700.000) ενώ μόλις 12 αυτοκίνητα θα βγούνε στην παραγωγή. Υπομονή ένα μήνα ακόμη να δούμε τι θα μας παρουσιάσουν οι Αμερικάνοι.

[Πηγή: shelbysupercars.com]