Σίγουρα θα θυμάσαι τα video που έδειχναν ένα πρωτότυπο Audi να κατεβαίνει από τα ουράνια κάπου στις Αυστριακές Άλπεις ώστε να γυριστεί ένα διαφημιστικό video. Όπως ήταν φυσικό, από εκείνη την ημέρα, εκτός από video κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες που δείχνουν έστω και λίγο καθαρότερα, το νέο δημιούργημα των ανθρώπων εκεί στο Ingolstadt.

Το αυτοκίνητο φαίνεται ότι είναι βασισμένο πάνω στο Audi e-tron και έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με το e-tron concept, ενώ έχουν προστεθεί αρκετά νέα στοιχεία, τα οποία αφήνουν πίσω την ακραία σχεδιαστική γραμμή του πρωτότυπου, και ακολουθούν μια πιο παραδοσιακή γραμμή, που μπορείς να την πεις και γραμμή παραγωγής. Τα μπροστά φωτιστικά σώματα λοιπόν έχουν νέα σχεδίαση και θυμίζουν κάτι ανάμεσα σε  A1 και e-tron ενώ και το μπροστά spoiler έχει δεχτεί και αυτό μερικές αλλαγές. Οι ζάντες είναι 7-κτινες όπου από πίσω κρύβονται τα θηριώδη φρένα με κόκκινες δαγκάνες.

Το Audi R4 αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του σε λίγες ημέρες στο σαλόνι του Παρισιού με τις φήμες να θέλουν την Audi να παρουσιάζει τόσο την Coupe όσο και την Spyder έκδοση. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι έχουνε δημιουργήσει ξανά εκεί στη Γερμανία. Φωτογραφίες και video στη συνέχεια.

[Πηγή: r4um.com , Thanks for the tip Jason ;)]