MINI Scooter E Concept

Σχετικά άρθρα

Μόδα φαίνεται ότι έχουνε γίνει τα ηλεκτρικά scooter και έτσι μετά την Smart, και η BMW θα παρουσιάσει στο Παρίσι το MINI Scooter E Concept, ένα ηλεκτρικό scooter που διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στον πίσω τροχό ο οποίος τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου. Περισσότερες τεχνικές πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές πέρα του ότι η φόρτιση του θα μπορεί να γίνεται μέσω οποιασδήποτε οικιακής πρίζας.

Το Scooter E Concept είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, μονοθέσιο και διθέσιο και η σχεδίαση του διαθέτει ρετρό στοιχεία, όπως όλα τα αυτοκίνητα της Mini. Οι τροχοί του είναι 11″, ενώ τα φωτιστικά σώματα θυμίζουν έντονα αυτά του MINI Countryman.

Για τους fun των gadget, και όχι μόνο, το Scooter αντί για κοντέρ διαθέτει ένα iPhone όπου εκτός από τις κλασικές ενδείξεις ταχύτητας, κατανάλωσης κτλ, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως onboard computer, navigation system αλλά και jukebox! Φυσικά θα υπάρχει σύνδεση Bluetooth το οποίο θα συνεργάζεται άψογα με το ειδικό κράνος που έχει σχεδιάσει η MINI Collection, και διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και ακουστικά, επιτρέποντας στον αναβάτη να μπορεί να ακούσει μουσική ή να μιλήσει στο τηλέφωνο. Αυτό είναι το μέλλον τον scooter πόλεων; Το μέλλον θα δείξει. Φωτογραφίες και δελτίο τύπου στη συνέχεια.

[Πηγή: BMW]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Η Stellantis επενδύει €100 εκατ. για νέα μπαταρία του Fiat 500e

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μιας νέας μπαταρίας για το Fiat 500e, που θα αυξήσει την αυτονομία...